به گزارش اکوایران،روز شنبه ۶ اردیبهشت ماه با وقوع انفجار گسترده در یکی از اسکله های بندرشهید رجایی بندرعباس، اتفاقی بزرگ در اقتصاد کشور رخ داد و بسیاری از بخش های صنعتی و اقتصادی کشور را درگیر کرد. ابعاد این حادثه به شکلی بود که رئیس کل بیمه مرکزی می گوید تاکنون رخ دادی به این بزرگی در کشور اتفاق نیفتاده که حجم بزرگی از صنعت بیمه را به این شکل درگیر خود کند و به موازات آن هزینه بسیاری را نیز به صنعت بیمه تحمیل کند.

به گزارش ایرنا، ا حادثه علاوه بر تلفات جانی که به پرداخت دیه به خانواده های جان باختگان و هزینه های درمانی مجروحان حادثه منجر شد، از منظر اقتصادی نیز به صاحبان کالاها نیز خسارت زد.

پرویز خوشکلام خسروشاهی رئیس کل بیمه مرکزی، به تشریح آخرین وضعیت رسیدگی به خسارات بندر شهید رجایی پرداخت و گفت: در گذشته و در اینگونه موارد، بیمه مرکزی بیشتر مسئولیت ها را پیگیری می کرد اما این بار صنعت بیمه از یک شیوه مدیریت غیرمتمرکز استفاده کرد. ما در این دوره گفتیم که خود شرکت های بیمه باید جلو بیایند و ما در کنار آنها هستیم و این شرکت های بیمه هستند که باید پوشش ریسک دهند و این شرکت ها نیز به میدان آمدند.

وی تصریح کرد: از همان لحظات اول مدیرعامل شرکت های دخیل در منطقه مستقر شدند و حتی تفویض اختیار به شعب دادند و نتیجه این شد که شعب دستگاه ها، دولت و مجلس از عملکرد صنعت بیمه راضی بودند.