به گزارش اکوایران، سردار موسی کمالی با اشاره به اینکه در راستای افزایش اشتغال‌زایی سربازان، آنها در دوران خدمت، مهارت‌های مختلف یاد می‌گیرند تا بتوانند از این مهارت‌ها پس از خدمت استفاده کنند و برای خود شغلی ایجاد کنند، افزود: پس از مهارت آموزی نیز، قرار است به این سربازان وام دهیم تا بتوانند کاری بر اساس نوع مهارت خود، ایجاد کنند.

مبلغ وام سربازان

به گزارش ایسنا، مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ادامه داد: مبلغ وام از ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان متفاوت است و سربازان در نوبت وام گیری هستند؛ البته خودمان هم می‌دانیم که این مبلغ مخصوصا در شهرهای بزرگ کم است؛ اما تعداد متقاضیان زیاد است و در تلاشیم تا مبلغ این وام‌ها در بودجه کشوری افزایش پیدا کند.

کمالی در پاسخ به این سوال که محدودیتی در نوع مشاغل وجود دارد یا خیر؟ گفت: هیچ محدودیتی در نوع مشاغل ایجادی توسط سربازان وجود ندارد و در هر شغلی که افراد مهارت داشته باشند یا آموزش دیده باشند می‌توانند درخواست وام کنند.

وی افزود: سالانه ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار سرباز، از خدمت وظیفه ترخیص می شوند، این افراد حدودا ۲ سال در خدمت هستند و ما نیز به آنها این فرصت را می‌دهیم که تا سه سال بعد از فراغت از خدمت نیز بتوانند از این وام استفاده کنند.

به گزارش اکوایران، پیش از این نیز امیر سرتیپ دوم اصغر علی‌پور، معاون نیروی انسانی نیروی زمینی ارتش، از سه تصمیم جدید برای حمایت از سربازان وظیفه متاهل خبر داد. او این اقدامات را با هدف تسهیل شرایط خدمت برای این دسته از سربازان و کمک به زندگی خانوادگی آن‌ها عنوان کرد.

اختصاص تالار رایگان برای جشن ازدواج

سرتیپ علی‌پور درخصوص برگزاری مراسم عروسی سربازان متاهل به خبرنگار صداوسیما گفت: به سربازان وظیفه متاهل نیروی زمینی ارتش، تالارهای رایگان برای برگزاری مراسم ازدواج اختصاص داده می‌شود تا از این طریق بخشی از هزینه‌های زندگی تازه آن‌ها کاهش یابد.

مرخصی ویژه برای سربازانی که در انتظار فرزند هستند

معاون نیروی انسانی نیروی زمینی ارتش در ادامه عنوان کرد: سربازان متأهلی که در انتظار تولد فرزند هستند یا فرزندشان به‌تازگی متولد شده است، حداقل ۱۰ روز مرخصی ویژه دریافت خواهند کرد. او همچنین تاکید کرد که با نظر فرمانده یگان این مرخصی می‌تواند بیشتر هم باشد

امکان خدمت در شهر محل سکونت

او همچنین درخصوص مکان خدمت این سربازها هم اظهار داشت: در صورتی که در شهر محل سکونت سرباز وظیفه متأهل، یگان نیروی زمینی ارتش وجود نداشته باشد، او می‌تواند دوران خدمت خود را در دیگر یگان‌های ارتش یا یگان‌های سپاه و فراجا همان شهر سپری کند.

این تصمیمات گامی مؤثر در راستای ارتقای رفاه سربازان وظیفه متأهل و کاهش دغدغه‌های آنان در طول خدمت نظام وظیفه است.