به گزارش اکوایران، بر اساس گزارشی که روز دوشنبه منتشر شد، آمریکا تنها ناو هواپیمابر باقیمانده خود را از خاورمیانه خارج کرد و به یک دوره افزایش استقرار ناوهای هواپیمابر خود در بحبوحه تنش بین اسرائیل و ایران پایان داد.
بر اساس گزارش وبسایت موسسه نیروی دریایی ایالات متحده، یواس‌اس آبراهام لینکلن، یکی از 11 ناو هواپیمابر نیروی دریایی ایالات متحده، خاورمیانه را ترک کرده و وارد منطقه عملیات ناوگان هفتم شده است که اقیانوس آرام غربی و اقیانوس هند شرقی را پوشش می‌دهد.
به نوشته نیوزویک، این ناو از اواخر اوت در خاورمیانه فعالیت می‌کند. ناو خواهرش، یواس‌اس تئودور روزولت، نیز از اواسط ژوئیه تا اواسط سپتامبر در منطقه بود.
خروج دو ناو هواپیمابر یک «شکاف استقرار» در خاورمیانه ایجاد می کند. این دومین باری است که از ژوئن ارتش ایالات متحده هیچ ناو هواپیمابر در منطقه ندارد، زمانی که یواس‌اس دوایت دی آیزنهاور به عملیات رزمی خود پایان داد و عازم دریای مدیترانه شد.
کاخ سفید هفته گذشته هشداری صادر کرد که در آن گفته بود تهدیدات ایران و گروه‌های متحد با آن علیه آمریکایی‌ها و منافع ایالات متحده در منطقه "فوری‌ترین موضوع" است.
روز دوشنبه، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، وعده داد که در پاسخ به حمله اکتبر اسرائیل «در زمان مناسب» به اسرائیل حمله خواهد شد. اسرائیل در پاسخ به شلیک حدود 200 موشک بالستیک تهران علیه اسرائیل، به اهداف نظامی ایران حمله کرد.
در حالی که آبراهام لینکلن در روزهای 9 تا 10 نوامبر در خلیج عدن در حال انجام ماموریت بود، هواپیماهای جنگی آن از جمله جت‌های جنگنده رادارگریز F-35C را برای حملات هوایی علیه تأسیسات نیروهای حوثی در یمن، از جمله محل انبار موشک‌های ضد کشتی اعزام کرد.
دو ناو هواپیمابر دیگر ایالات متحده شامل شناور هری ترومن در شرق اقیانوس اطلس هستند و احتمالاً از طریق دریای مدیترانه به خاورمیانه خواهند رفت تا از کشتیرانی در منطقه دریای سرخ محافظت کنند.

مقامات دفاعی ایالات متحده گفتند که ناو یو‌اس‌اس وینسون  مستقر در کالیفرنیا عازم اقیانوس آرام شود.
علاوه بر کشتی کارل وینسون، یو اس اس جورج واشنگتن در اقیانوس آرام غربی فعالیت می‌کند و قرار است در اواسط تا اواخر نوامبر به سواحل ژاپن برود.