پیام پزشکیان به علیاف/ درخواست مهم رئیس جمهور ایران از همتای آذربایجانی
رئیسجمهور در تماس تلفنی با همتای آذربایجانی خود، ضمن ابراز تأسف از سانحه سقوط هواپیمای مسافربری خطوط هوایی این کشور، جان باختن تعدادی از شهروندان این کشور را تسلیت گفت.

به گزارش اکوایران، امروز ششم دی مسعود پزشکیان که در جریان سفر استانی دولت چهاردهم به خراسان شمالی در بجنورد به سر میبرد، در تماس تلفنی با الهام علیاف، رئیسجمهوری آذربایجان ضمن ابراز تأسف از سانحه سقوط هواپیمای مسافربری این کشور، جان باختن تعدادی از شهروندان این کشور در این سانحه را به دولت و ملت آذربایجان تسلیت گفت.
رئیس جمهور کشورمان در این تماس تلفنی ضمن تاکید بر علاقهمندی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش تعاملات با آذربایجان از الهام علیاف برای سفر به تهران دعوت کرد.
علت سقوط هواپیما چه بود؟
یک فروند هواپیمای امبرائر ۱۹۰ خطوط هوایی آذربایجان که از باکو به گروزنی روسیه پرواز میکرد، اوایل روز گذشته -پنجم دی- در آکتائو قزاقستان با ۶۹ سرنشین سقوط کرد.
قنات بوزیمبایف، معاون نخست وزیر قزاقستان عنوان کرد که در مجموع ۳۸ نفر در این سانحه هوایی جان خود را از دست دادهاند.
دفتر مطبوعاتی الهام علی اف، رئیسجمهور آذربایجان گزارش داد که هواپیما به دلیل بدی آب و هوا مسیر خود را تغییر داده است. این حادثه هنگام فرود در آکتائو رخ داد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
هشدار ایران به آمریکا/ هرگونه اقدام تجاوزکارانه پیامدهای وخیمی به دنبال دارد
-
فوری؛ ادعای خطرناک ترامپ علیه ایران
-
سومین ناو هواپیمابر آمریکا هدف کروزهای یمن قرار گرفت
-
پیام کاخ سفید به تهران: هشدارهای ترامپ را جدی بگیرید
-
نیروی دریایی تکذیب کرد: شلیک به ناو زاگرس صحت ندارد
-
آماده باش برای شب پرالتهاب تهران
-
یارانه اسفندماه ۱۴۰۳ به دهکهای چهارم تا نهم واریز شد
-
یمن آمریکا را تهدید کرد/ حملات تا ارسال کمک به غزه ادامه دارد
-
بخش خصوصی: ساعت را تغییر دهید