جنگ برای نتانیاهو سود داشت؟
در سرزمینهای اشغالی تا پیش از حمله حماس هیچ چیز سر جای خود نبود؛ یائیر لاپید، رهبر حزب ییش عتید و نخستوزیر پیشین حاضر به حضور در کابینه ائتلافی نمیشد و اعتراضات داخلی بر سر لایحه اصلاحات قضایی نیز برقرار بود.
از این رو این سناریو مطرح شده بود که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر فعلی اسرائیل توانسته از این حمله به خوبی بهرهبرداری کند و افکار عمومی داخل را از مسائل مهمی که وجود داشت، منحرف سازد.
رحمن قهرمانپور، پژوهشگر ارشد مسائل بینالملل با بیان اینکه اعتراضات مخالفان فعلا متوقف شده و کابینه جنگ نیز تشکیل شده گفت نتانیاهو سعی دارد موضوع جنگ را بزرگنمایی کند و از آن به نفع خود بهره ببرد.
قهرمانپور با بیان اینکه امروز مخالفان نخستوزیر به دلیل نادیده گرفتن هشدارها از وی عصبانی هستند، گفت بنابراین هنوز نتانیاهو به اهدافی که میخواست نرسیده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
صدای انفجار در برخی نقاط تبریز شنیده شد
-
تعطیلات 3 روز برای پایتختنشینان؛ لغو طرح ترافیک در روز چهارشنبه
-
کنست اسرائیل رای به الحاق کرانه باختری داد
-
پاسخ آذری جهرمی به توییت پسر پزشکیان
-
آمادگی آموزش و پرورش برای آموزش آنلاین به دانش آموزان افغان/ هزینه سالانه 100 میلیون دلاری ایران برای اتباع
-
آتشسوزی مجتمع ونوس انزلی ادامه دارد
-
عراقچی: دسترسی بازرسان آژانس امکانپذیر خواهد بود / آسیب به تأسیسات هستهای جدی بود
-
اقدام خشونتآمیز علیه مامور پلیس راه در مشهد
-
انتقال آب زیاران به بیلقان؛ راهحلی برای آب تهران و کرج