ایران کجای معادله سوریه قرار میگیرد؟
تحولات در سوریه سریعتر از پیشبینىها جلو مى رود. نیروهاى معارض و مخالفان بشار اسد طى ١٠ روز گذشته پیشروىهاى زیادى داشتند. این معارضین پس از اینکه روز پنجشنبه گذشته توانستند شهر «حما» را به تصرف خود در آورند، روز جمعه به سمت شهرهای مهم دیگر یعنی شهر «حمص» حرکت کردند.
همزمان با این تحولات، ایران دیپلماسى فعالى را براى کنترل اوضاع در سوریه در پیش گرفته و رایزنىهاى گستردهاى با بازیگران نقشآفرین در این کشور همچون ترکیه و سوریه انجام داده است.
پشتپرده این تحولات و محتملترین سناریوها براى آینده این کشور در میزگردى با حضور امین پرتو، کارشناس مسائل نظامى و سالار سیف الدینى، پژوهشگر مسائل ترکیه به بحث گذاشته شد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
زلنسکی پشت درهای مراسم تحلیف ترامپ ماند/ غافلگیری بزرگ برای اوکراین؛ خبری از بذل و بخششهای آمریکا نیست
-
جزئیات جدید از ترور در کاخ دادگستری/ آبدارچی 31 ساله ظرف ۱۳ ثانیه ترور را انجام داد
-
هدیه تحلیف ایران و روسیه به دونالد ترامپ/ ترامپ چه پاسخی میدهد؟
-
واکنش چین به پیشنهاد ترامپ برای مالکیت 50 درصدی آمریکا بر تیکتاک
-
ناو آمریکایی طعمه کروزهای یمن شد
-
پیشبینی کارشناسان از قیمت طلای جهانی در هفته جدید؛ خیز فلز زرد برای رکوردشکنی؟
-
از زمین تا آسمان؛ تصاویری از ساخت موشک، در شهر زیرزمینی نیروهای مسلح ایران
-
سایپا خیال مشتریان را راحت کرد / افزایش قیمت این خودرو قطعی شد
-
توصیف ترامپ از فردای آغاز ریاستجمهوریاش/ بدون آنکه رئیسجمهور باشم به توافق آتشبس دست یافتیم
چهره روز
13 ژانویه مصادف با 24 دی، سالروز 88 سالگی جورج ریسمن، اقتصاددان امریکایی است که هم شاگرد میزس و هم شاگرد آین رند بود.