انقلاب ایران؛ نشست گوادلوپ و تئوری توطئه
جزایر زیبای گوادلوپ در دریای کارائیب در تاریخ سیاسی ایران جایگاهی دوگانه دارد، برخی آن را محل نگارش سرنوشت جدید ایرانیان میپندارند و جمعی این نام را فصلی دیگر از تاریخ کتاب قطور نظریه توطئه در ایران ارزیابی میکنند.
طبق اسناد و اخبار موجود در ۱۴ تا ۱۷ دیماه سال ۱۳۵۷ والری ژیسکاردستن رئیسجمهور فرانسه در این جزایر میزبان ، جیمی کارتر رئیسجمهور ایالات متحده ، جیمز کالاهان نخستوزیر بریتانیا و هلموت اشمیت صدراعظم آلمان غربی بود. دستور کار چهار قدرت بزرگ اردوگاه غرب در این نشست مسائل مختلقی از ناآرامیهای جنوب آسیا، تا کودتا در افغانستان و خشونتها در آفریقای جنوبی بود.
یکی دیگر از مباحث مطروحه بحران ایران بود. در این باره اکوایران با ناصر فکوهی، انسانشناس، عضو هیئت علمی دانشکده علوماجتماعی دانشگاه تهران و نویسنده آثاری چون «خشونت سیاسی، نظریات و راهکارها»، «فرهنگ اوهام» و «در هزاتوی نظمجهانی» به گفتوگو نشستهاست..
فکوهی در این گفتوگو به برخی از ریشههای ایجاد تئوری توطئه در جامعه پرداخته است و تاکید میکند این مبحث امروزه نیز با وجود افزایش گسترده شهروندان به مجاری مختلف اطلاعاتی هنوز وجود دارد و میتواند در بسیاری از تصمیمگیری های آنان تاثیر مخبری داشته باشد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
جزئیات جدید از ترور در کاخ دادگستری/ آبدارچی 31 ساله ظرف ۱۳ ثانیه ترور را انجام داد
-
ایران خودرو بالاخره با محصول محبوب خود وداع کرد / بازار خودرو خود را آماده خودروی جدید می کند
-
ترامپ: در صورت نقض آتشبس جهنم به پا خواهد شد/ نتانیاهو: حق کامل بازگشت به جنگ را داریم
-
حیاط خلوت لوازم خانگی داخلی تعطیل میشود
-
ناو آمریکایی طعمه کروزهای یمن شد
-
تکذیب ادعای بازداشت کارکنان کاخ دادگستری و دیوان عالی کشور
-
لغو ممنوعیت واردات لوازم خانگی؛ دومین بازگشایی بزرگ پس از واردات خودرو؟
-
جزئیات جدید درباره شهادت قاضی مقیسه؛ ضارب آبدارچی دیوان عالی بود
-
فراخوانی که شاید تاریخ را تغییر دهد: لحظه ترامپ و پزشکیان برای ایجاد صلح