انقلاب ایران؛ نشست گوادلوپ و تئوری توطئه
جزایر زیبای گوادلوپ در دریای کارائیب در تاریخ سیاسی ایران جایگاهی دوگانه دارد، برخی آن را محل نگارش سرنوشت جدید ایرانیان میپندارند و جمعی این نام را فصلی دیگر از تاریخ کتاب قطور نظریه توطئه در ایران ارزیابی میکنند.
طبق اسناد و اخبار موجود در ۱۴ تا ۱۷ دیماه سال ۱۳۵۷ والری ژیسکاردستن رئیسجمهور فرانسه در این جزایر میزبان ، جیمی کارتر رئیسجمهور ایالات متحده ، جیمز کالاهان نخستوزیر بریتانیا و هلموت اشمیت صدراعظم آلمان غربی بود. دستور کار چهار قدرت بزرگ اردوگاه غرب در این نشست مسائل مختلقی از ناآرامیهای جنوب آسیا، تا کودتا در افغانستان و خشونتها در آفریقای جنوبی بود.
یکی دیگر از مباحث مطروحه بحران ایران بود. در این باره اکوایران با ناصر فکوهی، انسانشناس، عضو هیئت علمی دانشکده علوماجتماعی دانشگاه تهران و نویسنده آثاری چون «خشونت سیاسی، نظریات و راهکارها»، «فرهنگ اوهام» و «در هزاتوی نظمجهانی» به گفتوگو نشستهاست..
فکوهی در این گفتوگو به برخی از ریشههای ایجاد تئوری توطئه در جامعه پرداخته است و تاکید میکند این مبحث امروزه نیز با وجود افزایش گسترده شهروندان به مجاری مختلف اطلاعاتی هنوز وجود دارد و میتواند در بسیاری از تصمیمگیری های آنان تاثیر مخبری داشته باشد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
رصد کوسه در سواحل کیش؛ پاسخ اداره محیط زیست به نگرانیها
-
آسمانی با طعم مرگ؛ قدرت آفرینی پهپادهای شبحوار در جنگ اوکراین با روسیه
-
ادعای پلیس انگلیس: ایران، روسیه و چین در حال تشدید عملیاتهایشان در انگلیس هستند
-
کلنگ بزرگراه پردیس - هراز هفته آینده به زمین میخورد
-
از شورولت نوا تا ال-90 نوآ
-
ورود موج بیسابقه گرمای شدید به کشور؛ بارشها متوقف شد
-
دیدار نخستوزیر قطر و ترامپ با موضوع ایران و آتشبس غزه
-
فوری؛ ائتلاف حاکم اسرائیل از اکثریت افتاد/ نتانیاهو سقوط میکند؟
-
توئیت صفحه رهبری در مورد ضربه محکم به اسرائیل