خبر مهم میرسلیم از تصمیم نهایی درباره پالرمو و سیافتی
سید مصطفی میرسلیم با اعلام جزئیاتی از جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص پیوستن ایران به پالرمو و سیافتی گفت: تصمیم نهایی درباره پالرمو و سیافتی مصلحتی و ترکیبی خواهد بود.
به گزارش اکوایران، سید مصطفی میرسلیم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در گفتوگو با جماران در خصوص پیوستن ایران به پالرمو و سیافتی گفت: که بررسیهای دقیق و کارشناسانهای در این زمینه در حال انجام است و مجمع به دنبال رسیدن به یک تصمیم مصلحتی است.
او افزود که ممکن است این تصمیم نتیجهای ترکیبی باشد و نه صرفاً پاسخ بله یا خیر.
میرسلیم در خصوص مدت زمان بررسیها اشاره کرد که احتمالاً دو یا سه جلسه دیگر نیاز است تا کار تکمیل شود که در این فرآیند، علاوه بر حضور دولت و مجلس، نظرات کارشناسان مستقل نیز لحاظ خواهد شد تا تصمیمی دقیق و مصلحتی اتخاذ شود.
او همچنین در پاسخ به بحث میانجیگری مطرح شده از سوی معاون رئیس مجلس، توضیح داد که این جلسات بیشتر به منظور تشخیص مصلحت است و نه میانجیگری، و گفت که مجمع تشخیص مصلحت باید در این موضوع بسیار دقیق عمل کند، زیرا در نهایت باید به پاسخگویی در برابر خدا توجه داشت.
FATF و سرنوشت اقتصادی ایران
بسیاری از کارشناسان معتقدند، پیوستن به FATF میتواند مبادلات تجاری ایران را با دیگر کشورها بهبود بخشد، چراکه در حال حاضر ایران به همراه کره شمالی و میانمار تنها کشورهایی هستند که خارج از این سیستم قرار دارند. فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان که مشکلات ناشی از عدم عضویت در FATF را بهخوبی درک کردهاند، بر این باورند که تصویب این لوایح میتواند تحولات مثبتی در عرصه اقتصادی کشور ایجاد کند.
روز گذشته محسن دهنوی، سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام، با انتشار پیامی اعلام کرد که برخی به اشتباه اظهار میکنند مجمع در حال بررسی پیوستن ایران به FATF است، در حالی که چنین موضوعی در دستور کار مجمع قرار ندارد.
گروه ویژه اقدام مالی (FATF) از ایران خواسته که ۴۱ اقدام برای خارج شدن از لیست سیاه انجام دهد که دو مورد از این اقدامات مربوط به پیوستن به کنوانسیونهای پالرمو و CFT است.
او ادامه داد که لایحه پیوستن به این دو کنوانسیون به دلیل اختلافات میان مجلس و شورای نگهبان هنوز حل نشده و رسیدگی به این اختلافات در دستور کار مجمع قرار دارد. مسئلهای که در حال بررسی در کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت و سپس در صحن مجمع قرار دارد، موارد اختلافی میان مجلس و شورای نگهبان در خصوص پیوستن به این دو کنوانسیون است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
هشدار ایران به آمریکا/ هرگونه اقدام تجاوزکارانه پیامدهای وخیمی به دنبال دارد
-
امتیاز بزرگ ترامپ به پوتین؛ کِریمه برای همیشه بخشی از روسیه خواهد شد؟
-
سومین ناو هواپیمابر آمریکا هدف کروزهای یمن قرار گرفت
-
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار: میدانستیم فروش آجیل کم شود اما نه تا این حد!
-
نیروی دریایی تکذیب کرد: شلیک به ناو زاگرس صحت ندارد
-
شوک ترکیه به روسیه؛ آنکارا برای نفت مسکو جایگزین پیدا کرد
-
آلارم شتاب تورم در آینده نزدیک
-
آماده باش برای شب پرالتهاب تهران
-
حق بیمه شخص ثالث انواع خودرو در سال ۱۴۰۴ اعلام شد