فرزین عازم روسیه شد
اکوایران: رئیس کل بانک مرکزی ایران به منظور توسعه همکاریهای پولی و بانکی به روسیه سفر کرد.

به گزارش اکوایران، محمدرضا فرزین، رئیسکل بانک مرکزی، به منظور دیدار با رئیس بانک مرکزی روسیه و ادامه مذاکرات برای پیشرفت همکاریهای پولی و بانکی ایران و روسیه و همچنین رایزنی درخصوص ادامه همکاریهای دو کشور در گروه بریکس، تهران را به مقصد یکاترینبورگ روسیه ترک کرد.
به گزارش بانک مرکزی، در چارچوب تقویت دیپلماسی اقتصادی رئیسکل بانک مرکزی در این سفر که به دعوت رسمی الویرا نابیولینا رئیس بانک مرکزی روسیه انجام میشود مذاکرات در جهت پیشرفت پیمان پولی میان ایران و روسیه و همچنین تقویت و توسعه مناسبات اقتصادی، پولی و بانکی با اعضای گروه بریکس را در دستور کار دارد.
به گزارش اکوایران، رئیس بانک مرکزی در حالی عازم روسیه شده است که آخرین سفر او به این کشور در دی ماه سال جاری به همراه مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری انجام شد.
فرزین در جریان این سفر با تاکید بر اینکه ارز دو کشور بر اساس نرخ توافقی بازار ارز تجاری، مبنای تسویه قرار گرفته است، گفت: طرح بزرگ اجرایی دیگر ایران و روسیه، اتصال شبکه پرداخت کارتی میر و شتاب بود که مرحله اول آن راهاندازی شد.
فرزین تاکید کرد: سند اقدام مشترک میان بانکهای مرکزی ایران و روسیه در سه سرفصل اصلی «استفاده از پول های ملی در تجارت دو کشور»، «امکان اتصال پیامرسان های بانکی و بومی دو کشور موسم به سپام و SPFS» و «امکان اتصال شبکه پرداخت کارتی دو کشور» عملیاتی شده است.
به گزارش اکوایران، سند اقدام مشترک میان بانکهای مرکزی ایران و روسیه در سه سرفصل اصلی «استفاده از پول های ملی در تجارت دو کشور»، «امکان اتصال پیامرسان های بانکی و بومی دو کشور موسم به سپام و SPFS» و «امکان اتصال شبکه پرداخت کارتی دو کشور» عملیاتی شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
پرداخت سود ۴ میلیونی تومانی سهام عدالت صحت دارد؟
-
علمالهدی: یک مشکل در جامعه وجود دارد و آن بیحجابی است/ افرادی که جلوی مجلس تحصن کردند همین مردم هستند
-
شوک بزرگ به مسکو؛ اتحادیه اروپا تحریمهای روسیه را تمدید کرد
-
متهم ردیف اول بحرانهای ارزی در ایران
-
پیش بینی بورس فردا / بازار سهام شاگرد مردود 1403 خواهد شد؟
-
جزئیات دیدار عباس عراقچی با حامل نامه ترامپ
-
بالاتر از خطر؛ چرا پکن ناگهان برای مذاکرات هستهای پیشقدم شد؟
-
کشته شدن نفر دوم داعش توسط نیروهای عراقی
-
آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت