به گزارش اکوایران، نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت عصر امروز سه شنبه ۷ اسفند ماه و در ادامه بررسی بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۴، جدول شماره ۱۶ با عنوان «تعرفه‌های درآمدهای موضوع جدول شماره ۵» را بررسی و تصویب کردند.

رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ توضیح داد: تلفیق هیچ تعرفه‌ای برای سال آینده اضافه نکرد و در قوانین مختلف، مبالغی به عنوان تعرفه برای خدماتی که دولت ارائه می‌دهد، تعیین شده است. این مبالغ باید در بودجه‌های سنواتی مشخص شوند و ناشی از موارد ذکر شده در قوانین دائمی هستند.

زارع بیان کرد: کمیسیون تلفیق این جدول را تغییری نداده و برای سال آینده هیچ افزایش تعرفه‌ای صورت نگرفته است.

موافقت مجلس با جداول اعتبارات بنیه دفاعی در لایحه بودجه ۱۴۰۴

همچنین جدول شماره ۲۱ و ۲۲ با عنوان «« اعتبارات بنیه دفاعی» را بررسی کردند و این جداول با ۲۰۵ رای موافق، ۷ رای مخالف و ۴ رای ممتنع به تصویب رسید.

رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ میزان تخصیص بودجه برای تقویت بنیه دفاعی را ۴۵۱ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

همچنین محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس درباره بودجه نیروهای مسلح کشور گفت:سهم نیروهای مسلح نسبت به بقیه نیروها در قانون پیش بینی شده است. یک اشکالی که وجود داشت این بود که سهم نیروهای مسلح به طور کامل محقق نمی‌شد اما تاکید شده است که این بار حتما انجام شود.

او اضافه کرد:دولت تصمیم گرفته است که افزایشی برای سهم نیروهای مسلح داشته باشد. این موضوع در جلسه سران و شورای عالی امنیت ملی بحث شد. البته با محدودیت‌هایی نیز همراه است.