به گزارش اکوایران، حجت‌الاسلام مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور، در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال حجت‌الاسلام سید احمد خمینی، با تأکید بر اهمیت حفظ جمهوری اسلامی به‌عنوان بزرگ‌ترین یادگار امام راحل، گفت: صیانت از این میراث گران‌بها نیازمند هوشمندی و نوآوری است.

او با اشاره به شرایط پیچیده کنونی، تصریح کرد: امروز اداره کشور به مراتب دشوارتر از دوران دفاع مقدس شده است؛ جمعیت بیش از دو برابر شده و مشکلات اقتصادی افزایش یافته‌اند. دشمنان با هدف تضعیف پیوند مردم و نظام، در تلاش‌اند فشارهای اقتصادی را تشدید کرده و امنیت اسرائیل را تأمین کنند، حتی اگر این سیاست به بی‌ثباتی کل منطقه منجر شود.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم دوری از حاشیه‌سازی، خاطرنشان کرد: دکتر پزشکیان بارها متذکر شده است که باید از پرداختن به گذشته پرهیز کرد و به مردم امید داد.

او همچنین به موضوع حجاب و برخی حواشی اخیر اشاره کرده و اظهار داشت که قانون مورد نظر نیاز به اصلاح دارد و معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری در حال تدوین اصلاحیه آن برای ارائه به مجلس است.

در بخش دیگری از سخنان خود، انصاری به موضوع روابط ایران و آمریکا پرداخت و با اشاره به نامه ترامپ به ایران، تأکید کرد که جمهوری اسلامی اهل تعامل با جهان است، اما در برابر تهدیدها تسلیم نخواهد شد. 

اوخطاب به دولت آمریکا گفت: «اگر به دنبال تعامل هستید، از در احترام وارد شوید و گام عملی بردارید. همزمان با ارسال پیام، تشدید تحریم‌ها نشانه‌ای از صداقت نیست. اگر ادعای حسن نیت دارید، تحریم‌های دارویی را لغو کنید، زیرا تحریم‌ها نه‌تنها فشار اقتصادی، بلکه اقدامی غیرانسانی و جنایتی آشکار است.»

تجمع معترضان به عدم اجرای قانون عفاف و حجاب مقابل مجلس

روز دوشنبه، ۲۱ اسفند، گروهی از معترضان به عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند. این افراد که برخی از آن‌ها کفن‌پوش بودند، خواستار اجرای این قانون و برخورد قاطع با مصادیق بدحجابی شدند.

فرماندار تهران، حسین خوش‌اقبال، در واکنش به این تجمع اعلام کرد که برگزاری هرگونه تجمع در اماکن عمومی مستلزم دریافت مجوز رسمی از نهادهای مربوطه است. او تأکید کرد که تجمع‌کنندگان بدون طی مراحل قانونی اقدام به تحصن کرده‌اند که این امر غیرقانونی محسوب می‌شود. خوش‌اقبال همچنین اظهار داشت که چنین اقداماتی باعث برهم زدن نظم اجتماعی می‌شود و برخوردهای لازم با بانیان آن انجام خواهد شد.

بر اساس گزارش‌ها، این تجمع در اعتراض به تعلل در ابلاغ و اجرای قانون عفاف و حجاب برگزار شده است. برخی از برگزارکنندگان و حامیان این تجمع، پیش‌تر در فضای مجازی فراخوان‌هایی را منتشر کرده بودند و از مردم خواسته بودند که برای مطالبه اجرای این قانون در میدان بهارستان حضور یابند.