اکوایران: یک منبع آگاه به العربیه گفته حماس با پیشنهاد ارائه شده درباره آتش‌بس[در غزه] موافقت کرد.

به گزارش اکوایران،  یک منبع آگاه به العربیه گفته  حماس با پیشنهاد ارائه شده درباره آتش‌بس[در غزه] موافقت کرد. این منبع   نزدیک به  گروه‌های فلسطینی گفته حماس با پیشنهاد ارائه شده بدون هیچ‌گونه تعدیل‌هایی موافقت کرد.

این در حالی است که  ساعاتی پیش از این، دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، از گسترش عملیات نظامی اسرائیل در سرزمین‌های فلسطینی حمایت کرد. ترامپ در پستی در شبکه‌ اجتماعی تروث سوشال نوشت: «ما فقط زمانی شاهد بازگشت گروگان‌های باقی‌مانده خواهیم بود که با حماس مقابله و نابود شود!!! هر چه زودتر این اتفاق بیفتد، شانس موفقیت بیشتر خواهد بود».

بیشتر بخوانید
جابه‌جایی فلسطینیان به جنوب غزه همزمان با تظاهرات گسترده در اسرائیل

اکوایران: اسرائیل اعلام کرده جمعیت زیادی از مردم فلسطین را به جنوب غزه منتقل خواهد کرد.

یک منبع دیگر هم به الجزیره عربی گفته که حماس پیشنهاد آتش‌بس جدیدی را که توسط مصر و قطر، دو کشوری که تلاش‌های میانجیگری بین این گروه و اسرائیل را رهبری می‌کنند، ارائه شده بود، پذیرفته است. این منبع مرتبط با حماس به الجزیره گفت: «ما به میانجی‌ها اطلاع دادیم که پیشنهاد آنها را که دیروز ارائه شد، تأیید می‌کنیم».

این اقدام در حالی صورت گرفت که شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر قطر، در قاهره با عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر، برای گفتگو در مورد تلاش برای آتش‌بس در غزه حضور دارد.