اکوایران: پس از رسانه‌ای شدن تلاش آمریکا برای چند برابر کردن تولیدات موشکی، نیویورک تایمز با انتشار برخی تصاویر ماهواره‌ای خبر داد: چین به سرعت در حال گسترش نیروهای موشکی خود است.

به گزارش اکوایران به نقل از تسنیم؛   پس از رسانه‌ای شدن تلاش آمریکا برای چند برابر کردن تولیدات موشکی، نیویورک تایمز با انتشار برخی تصاویر ماهواره‌ای خبر داد: چین به سرعت در حال گسترش نیروهای موشکی خود است.

این خبر در حالی منتشر شده که روز گذشته وال استریت ژورنال خبر داد، ترس آمریکا از درگیری‌های احتمالی با چین در آینده، واشنگتن را به چندبرابر کردن تولید موشک وادار کرده است. طبق گزارش این روزنامه نزدیک به حزب جمهوری‌خواه، پنتاگون از پیمانکاران نظامی خواسته تا تولید ۱۲ سامانه تسلیحاتی حیاتی را ۲ برابر یا حتی ۴ برابر کنند.

نیویورک تایمز با انتشار تصاویری ماهواره‌ای خبر داد، نیروهای موشکی چین در پایگاه‌هایی مانند تیپ ۶۱۱ و ۶۱۶ رشد عمده‌ای کرده و در آنها موشک‌های پیشرفته‌ای مانند موشک‌های هایپرسونیک دانگ‌فنگ-۱۷ و دانگ‌فنگ-۲۶ معروف به موشک‌های «کُشنده گوآم» هستند.