به گزارش اکوایران به نقل از ایرنا، دونالد ترامپ روز جمعه به وقت محلی در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود افزود: اگرچه من بسیار دوست داشتم کنار پسرم، دان جونیور، و عضو جدید خانواده ترامپ، نامزد آیندهاش بتینا باشم، اما شرایط مرتبط با دولت و عشق من به ایالات متحده آمریکا اجازه این کار را نمیدهد.
وی ادامه داد: احساس می کنم در این دوره مهم زمانی، باید در واشنگتن، دی سی، در کاخ سفید اهمیت دارد. به دان و بتینا تبریک میگویم!
همزمان شبکه سی بی اس نیوز آمریکا از تغییر برنامه آخر هفته ترامپ خبر داد و گفت: بر اساس برنامه بهروزشدهای که بهتازگی منتشر شده، انتظار میرود ترامپ پس از سفر خود به نیویورک، امشب به کاخ سفید بازگردد. سی بی اس نیوز افزود: پیشتر قرار بود رئیسجمهوری آمریکا آخر هفته را در باشگاه گلف خود در بدمینستر، نیوجرسی سپری کند.
شبکه سی بی اس نیوز آمریکا اضافه کرد: دلیل این تغییر در برنامه در حال حاضر مشخص نشده است.
رئیس جمهوری آمریکا: «خب، او (پسرش) دوست دارد که من بروم، اما این یک مراسم خصوصی کوچک است و من سعی میکنم بروم. درگیر کارها هستم. گفتم این زمان برای من مناسب نیست.»
ترامپ ادامه داد: من درگیر ایران و مسائل دیگری هستم. امیدوارم آنها ازدواج خوبی داشته باشند.