چرا سرمایهگذاران ژاپنی از چین میروند؟
میزان سرمایهگذاری مستقیم ژاپن در چین طی سالهای اخیر روندی کاهشی را تجربه کرده است. در ویدیوی بالا به معنای این اتفاق پرداخته شده است.
به گزارش اکوایران، روابط تجاری کشورها میتواند تا حدود زیادی روشنگر روابطشان در دیگر جنبهها باشد. یکی از فاکتورهایی که سردی یا گرمیِ روابط تجاری میان دو کشور را نشان میدهد، سرمایهگذاری مستقیم است.
بهتازگی، وزارت مالیه ژاپن آمار و ارقام مربوط به سرمایهگذاری مستقیم این کشور در چین را منتشر کرده است. بررسیها نشان میدهد طی سالهای اخیر، میزان سرمایهگذاریِ مستقیم ژاپنیها در چین، روندی نزولی را تجربه کرده است.
کاهش سرمایهگذاری میتواند ناشی از عوامل متعددی باشد. برخی از تحلیلگران معتقدند این مسئله به تنشهای ژئوپلیتیک چین و آمریکا مربوط میشود. از آنجا که ژاپن یکی از متحدان آمریکا به شمار میآید، به دنبال این تنشهای سیاسی، به مرور رابطهاش را با چین کمرنگ کرده است. یکی از روشها هم کاهش سرمایهگذاری در خاک این کشور بوده است.
با این حال، برخی از دیگر تحلیلگران میگویند کاهش سرمایهگذاری در چین، ریشه در اقتصاد کشور مقصد دارد. به عبارت دیگر، چین پس از همهگیری کرونا، دچار چالشها و مشکلات اقتصادی بسیاری شده و در نتیجه سرمایهگذاران از دیگر کشورها، میلی به سرمایهگذاری در این کشور ندارند.
به این ترتیب، در مجموع، شاهد کاهش سرمایهگذاری ژاپن در چین طی سالهای اخیر بودهایم.
در ویدیوی بالا به آمار و ارقام در رابطه با میزان سرمایهگذاریها و معناداریِ این آمار پرداخته شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
انعطافپذیری در لحظهای کلیدی؛ پوتین معامله ایروان را با تهران تکرار میکند؟
-
نبرد غولها در میانه بازی بزرگ؛ چگونه پوتین و بن سلمان جهان را به لرزه درآوردند؟
-
تهران و ریاض بر سر تلآویو معامله میکنند؟
-
قیمت جدید محصولات ایران خودرو رسما اعلام شد / توضیحات وزیر صمت درباره افزایش قیمت خودروها
-
معاون سازمان انرژی اتمی: ایران ظرفیت غنی سازی را به شکل قابل ملاحظهای افزایش میدهد/ مجموعهای از سانتریفیوژهای پیشرفته را بکار میگیریم
-
پیام موشکی پوتین به غرب: در جنگ دخالت نکنید!
-
توئیت جدید علی لاریجانی؛ شروط اصلی ایران برای مذاکره با آمریکا
-
ایران وارد فاز مهاجرت عام شده است
-
هشدار اکونومیست درباره ورود «ماسک» به سیاست: خطر ظهور الیگارشی فاسد در آمریکا