احضار کاردار ایران؛ آلمان سفیر خود را از تهران فراخواند
اکوایران: در پی اعدام «جمشید شارمهد» سرکرده گروه تروریستی «تندر» در ایران، وزارت امور خارجه آلمان اعلام کرد که کاردار ایران را، امروز(سهشنبه) به وزارت امور خارجه آلمان احضار کرده است.

به گزارش اکوایران به نقل از خبرگزاری ایسنا، وزارت امور خارجه آلمان در پی اعدام سرکرده گروهک تروریستی «تندر» که یک شهروند دوتابعیتی ایرانی-آلمانی بود، از احضار کاردار ایران در این کشور و همچنین فراخواندن سفیر خود از تهران خبر داد.
به نوشته ایسنا، در پی اعدام «جمشید شارمهد» سرکرده گروه تروریستی «تندر» در ایران، وزارت امور خارجه آلمان که پیشتر نیز در یک موضعگیری از این اقدام برآشفته و آن را محکوم کرده بود، اعلام کرد که کاردار ایران را، امروز(سهشنبه) به وزارت امور خارجه آلمان احضار کرده است.
وزارت امور خارجه آلمان در پیامی در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس با اعلام این موضوع نوشت: ما اعتراض شدید خود را به این اقدام به حکومت ایران ابراز داشتهایم و حق اقدامات اضافی را در این ارتباط محفوظ میدانیم.
این وزارتخانه همچنین اعلام کرد: سفیر آلمان در تهران نیز، امروز با وزیر امور خارجه ایران دیدار کرده و «شدیدترین اعتراض» خود را درباره اعدام شارمهد ابراز کرده است. سپس «آنالنا بائربوک» وزیر امور خارجه، سفیر را برای رایزنی به برلین فراخواند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
خسارت احتمالی بندر شهید رجایی به تجارت
-
مذاکراتی زمانبرتر و دشوارتر از خوشبینی های اولیه؛ بزرگترین اختلاف بر سر توافق تهران و ترامپ
-
واکنش ترامپ به بازگرداندن کریمه به اوکراین
-
بمباران کشتی اسرائیلی در یمن توسط آمریکا/ علت چه بود؟
-
نحوه محاسبه قبوض برق مشترکان اعلام شد
-
مذاکره با شیطان بزرگ؛ توافق غیرمنتظره در عصر تشدید تنشها؟
-
انفجار در دروازه تجاری جنوب ایران
-
انقلاب در دندانپزشکی با روش نوین دانشمندان برای پرورش دندان در آزمایشگاه
-
آخرین جزئیات از تعداد کشتهشدگان انفجار بندرعباس/ انتشار اسامی پیکرها احراز هویت شده