اکوایران: ارتش اسرائیل گزارش داده بود که برخی از موشکهایی که مناطق مرکزی این کشور را هدف قرار دادند، از یمن شلیک شدهاند. اکنون شورشیان حوثی در یمن این موضوع را تأیید کردهاند.
به گزارش اکوایران، حوثیها حمله موشکی به مرکز اسرائیل را بر عهده گرفتند. پیشتر، ارتش اسرائیل گزارش داده بود که برخی از موشکهایی که مناطق مرکزی این کشور را هدف قرار دادند، از یمن شلیک شدهاند. اکنون حوثیها در یمن این موضوع را تأیید کردهاند.
به گزارش الجزیره، در بیانیهای که از طریق شبکه تلویزیونی المسیره پخش شد، حوثیها اعلام کردند که این حملات با هماهنگی ارتش جمهوری اسلامی ایران انجام شده و شامل تعدادی موشک بالستیک مافوقصوت از نوع فلسطین ۲ بوده است. در این بیانیه آمده که اهداف، مراکز حساس اسرائیل در منطقه اشغالی یافا بودهاند.
در حملات به مرکز اسرائیل دستکم چهار نفر کشته و دهها تن زخمی شدند. همچنین در دور قبلی حملات به شمال اسرائیل، دستکم چهار نفر دیگر نیز کشته شدند.