در پی آسیب‌های ناشی از جنگ و اختلال اینترنت، بسیاری از کسب‌وکارها با بحران مواجه شدند و دولت برای کاهش تبعات آن چند برنامه را در دستور کار قرار داده است. سخنگوی دولت با اشاره به مصوبه جدید درباره کسب‌وکارهای اینترنتی گفت هرگونه محدودیت یا تعلیق فعالیت سکوها تنها پس از بررسی در ستاد راهبری فضای مجازی و تأیید رئیس‌جمهور امکان‌پذیر خواهد بود.

وی همچنین از اجرای طرح «کارآفند» خبر داد؛ طرحی که با آموزش مهارت‌های فروش و اتصال تولیدکنندگان محلی به سکوهای فروش، به رونق کسب‌وکارهای خانگی و صنایع‌دستی کمک می‌کند.

به گفته او، سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای در دوران جنگ نیز با اجرای پویش «امداد ایران ماهر» در بازسازی مناطق آسیب‌دیده مشارکت داشت و برای کارگران تعدیل‌شده نیز آموزش‌های مهارتی و معرفی به فرصت‌های شغلی جدید را فراهم کرده است.

سخنگوی دولت تأکید کرد با وجود چالش بیکاری، صنایع کشور همچنان با کمبود نیروی کار ماهر روبه‌رو هستند و به همین دلیل، مدیریت مراکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای با حفظ مالکیت دولت به بخش خصوصی و تشکل‌های اقتصادی واگذار شده تا آموزش‌ها متناسب با نیاز بازار کار ارائه شود.