احمد زیدآبادی نوشت: سید محمد باقر خرازی که به عنوان "دبیرکل حزب‌الله ایران" معرفی می‌شود در بارهٔ استعفای دکتر پزشکیان و واکنش رهبری به آن، ادعاهایی مطرح کرده است که عملاً معنایی جز التهاب‌آفرینی در این شرایط بغرنج ندارد.

به گزارش اکوایران به نقل از  جماران، احمد زیدآبادی، فعال سیاسی و روزنامه نگار، در یادداشتی با عنوان «ادعای التهاب‌آفرین!» نوشت:

سید محمد باقر خرازی که به عنوان "دبیرکل حزب‌الله ایران" معرفی می‌شود دربارهٔ استعفای دکتر پزشکیان و واکنش رهبری به آن، ادعاهایی مطرح کرده است که عملاً معنایی جز التهاب‌آفرینی در این شرایط بغرنج ندارد.

او در دورهٔ اصلاحات هم فعالان سیاسی منتقد را تهدید به ورود به اتاق‌خواب‌شان و منفجر کردن نارنجک در دهان‌شان کرده بود! 

فردی با این نوع ادبیات، سطح صلاحیت و شایستگی‌اش برای سیاست‌ورزی بی‌نیاز از توصیف است.

بنابراین، قبل از اینکه نشر گستردهٔ سخنانش غائلهٔ سیاسی تازه‌ای بیافریند، لازم است نهادهای مسئول در بارهٔ ادعاهایش روشنگری کنند.