به گزارش اکوایران، بختیار علم‌بیگی، رئیس انجمن صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی اعلام کرد که هیچ افزایش قیمت جدیدی در این حوزه اعمال نشده و آخرین افزایش قیمت ۲۰ درصدی، 2 ماه پیش و با مجوز سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان صورت گرفته است.

به گزارش ایرنا، علم‌بیگی با اشاره به شرایط بازار، گفت: مجوز افزایش ۲۰ درصدی قیمت‌ها 2 ماه پیش صادر شد و شرکت‌های تولیدی بر اساس این مصوبه اقدام به تغییر قیمت کردند.

او با بیان این‌که هرچند میزان خرید و فروش در بازار نسبت به سال‌های گذشته کاهش یافته، اما تولیدکنندگان همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند، افزود: در حال حاضر هیچ کمبودی در بازار محصولات شوینده وجود ندارد.

علم‌بیگی همچنین به فعالیت ۱۵۰ شرکت تولیدکننده در این صنعت اشاره کرد و گفت: از این تعداد، ۱۵ شرکت بزرگ در حال تولید گسترده و متنوع هستند.

او در ادامه توضیح داد: بخش قابل توجهی از مواد اولیه محصولات شوینده از خارج از کشور وارد می‌شود و قیمت این مواد در سطح بین‌المللی حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است. از سوی دیگر، مواد اولیه داخلی نیز نسبت به سال گذشته با افزایش ۴۰ تا ۵۰ درصدی قیمت مواجه شده‌اند.

افزایش قیمت مواد اولیه و گرایش به محصولات ارزان‌تر

در سال‌های اخیر، با رشد صنعت تولید و واردات محصولات آرایشی و بهداشتی، موضوع اصالت کالا و جلوگیری از ورود محصولات تقلبی به بازار به یکی از چالش‌های اصلی این حوزه تبدیل شده است. از سوی دیگر، افزایش قیمت مواد اولیه و تغییرات قیمت محصولات شوینده و بهداشتی، توجه مصرف‌کنندگان را به سمت کالاهای ارزان‌تر سوق داده که در برخی موارد، این محصولات از مجاری غیررسمی و بدون شناسه‌گذاری به فروش می‌رسند.

به گزارش ایرنا در 12 دی، مدیرکل اداره فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به بازار چهار میلیارد دلاری لوازم آرایشی و بهداشتی در کشور، گفت: شناسه‌گذاری محصولات آرایشی و بهداشتی امری مهم بوده که باعث می‌شود مردم آن را از کالای تقلبی و قاچاق تشخیص دهند زیرا از مرزها این محصولات به صورت قاچاق عرضه می‌شوند.

گزارش اکوایران درباره آثار مخرب استفاده از محصولات آرایشی غیرمجاز و قاچاق بر سلامت و همچنین چرخه اقتصادی کلینک‌های زیبایی را می‌توانید در لینک زیر بخوانید.

خبر مرتبط
زیر پوست تجارت تاریک؛ قاچاق لوازم آرایشی و بهداشتی و عواقب پنهان آن

اکوایران: بازار محصولات آرایشی در کشور ما بسیار پررونق است. فروش و عرضه این فرآورده‌ها به دلیل حاشیه سود بالا و قیمت پایین برای مشتریان، بسیاری از فروشندگان و مصرف‌کنندگان را به سوی این محصولات روانه کرده است. در این گزارش آثار مخرب استفاده از محصولات آرایشی قاچاق و غیرمجاز بر سلامت انسان و چرخه اقتصادی کلینک‌های زیبایی را از زبان یک پزشک زیبایی و یک داروساز بررسی کرده‌ایم.