حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، نماینده سابق مجلس در ویژه برنامه «استراتژیک» به موضع‌گیری ترامپ اشاره کرد و گفت: پس از مشخص شدن موضع ترامپ، طرف ایرانی نیز اعلام کرده است دیگر مذاکره معنا ندارد؛ پس مذاکره با آمریکا عقب افتاده است.

او توضیح می‌دهد که مذاکره میان ایران و آمریکا به اتفاقاتی مانند مکانیزم ماشه و روابط ایران با ‌آژانس موکول شده است.

فلاحت‌‌پیشه تاکید کرد که آمریکا می‌داند که باید از وقوع جنگ جدید با ایران پرهیز کند و با احتیاط بیشتری تصمیم گیرد؛ چرا که آغاز جنگ جدید منافع اقتصادی خودشان را تحت تاثیر قرار داده و آمریکا پیش از جنگ گذشته مورد تهدید قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید
مسیر جلوگیری از جنگ دوم ایران و اسرائیل

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس، در گفت‌وگو با برنامه «استراتژیک» گفت: مهم‌ترین دلیل مشکلات سیاست خارجی ایران، تابوزدگی است. تابو بن‌بست‌ساز است و وقتی موضوعی به تابو تبدیل شود، امکان ارائه راه‌حل برای رفع آن از بین می‌رود.