رسانه‌های عرب زبان از کشته شدن یک سرکرده ارشد گروه تروریستی داعش در سوریه خبر دادند که در پس حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت در سال ۲۰۱۳میلادی (۱۳۹۲ شمسی)، بود.

به گزارش اکوایران، دستگاه مبارزه با تروریسم عراق امروز (جمعه) اعلام کرد که در عملیاتی با هماهنگی با ائتلاف بین المللی، «عبدالرحمن الحلبی» از سرکردگان ارشد گروه تروریستی داعش را در خاک سوریه به هلاکت رساند.

الحلبی به عنوان رئیس عملیات و امنیت خارجی گروه تروریستی داعش و مسئول برنامه‌ریزی و نظارت بر به اصطلاح «ولایت های دورافتاده» این گروه بود.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه خبری راصد، الحلبی جنایتکار در پس بمب گذاری سفارت جمهوری اسلامی ایران در لبنان و تلاش برای انجام عملیات تروریستی دیگر در اروپا و آمریکا قرار داشت.

172103601

در ۲۸ آبان ۱۳۹۲ دو بمب‌گذاری انتحاری تکفیری به سفارت ایران در بیروت حمله و خود را در مقابل سفارت منفجر کردند که به شهادت ۲۳ نفر از جمله حجت‌الاسلام و المسلمین «ابراهیم انصاری» رایزن فرهنگی و زخمی شدن ۱۴۶ نفر دیگر منجر شد.

در آن زمان، گروه تروریستی موسوم به «عبدالله عزام» از گروههای تکفیری وابسته به القاعده مسئولیت این حمله جنایتکارانه را بر عهده گرفت.