به گزارش اکوایران به نقل از دانشجو، وزیر امور خارجه در سخنانی خطاب به فعالان اقتصادی اصفهان گفت: «ما از خودمان در مقابل تهاجم نامشروع دشمن دفاع مشروع میکردیم و در مقابل درخواست آتشبس یا توقف جنگ بدون پیششرط، ما هم قبول کردیم دفاع خودمان را متوقف کنیم.»
وی تأکید کرد که پایان این جنگ ۱۲ روزه با افتخار و عزت برای ایران همراه بود و نشان داد که مقاومت و ایستادگی در برابر فشارهای خارجی میتواند به پیروزی منجر شود.
وزیر امور خارجه افزود: کشوری که یک تمدن بزرگ داشته است و در طول تاریخ چندهزار ساله خود افتخارات باشکوه داشته است و هیچگاه تحت سلطه استعمار هیچ کشور دیگه ای نبوده است.
وی تصریح کرد: علیرغم همه تحریم هایی که 40 سال به ما تحمیل کرده بودند و علی رغم حضور بزرگ ترین قدرت های نظامی دنیا و تمام تبلیغات آن ها، ما با سربلندی جنگ 12 روزه را گذارندیم.
عراقچی اظهار کرد: اکنون به نظر میرسد که توطئه جدیدی در راه است و دشمن به دنبال این است که به لحاظ اقتصادی شرایط را به جایی برسانند که از دید آن ها نارضایتی ها افزایش پیدا کند و این نظام و حکومت از داخل خودش دچار مشکل بشود.
وی گفت: این آرزو را هم به گور خواهند برد همانطور که در جنگ 12 روزه با به کارگیری موشک های ساخت خودمان و مقاومت نیروهای مسلح و تلاش همه مردم و دولت توانستیم آن بحران را از سر بگذرانیم الان هم نیاز است که دست به دست هم دهیم و این بحران اقتصادی و تلاش دشمنان برای تحمیل شرایط سخت اقتصادی به جمهوری اسلامی ایران را ناکام بگذاریم.