به گزارش اکوایران؛ خبرگزاری تاس گزارش داد، نیکول پاشینیان در جریان جلسه مطبوعاتی مشترک با جی دی ونس معاون رئیس جمهور آمریکا که از کانالهای تلویزیونی محلی پخش شد، گفت: پیشرفتهای چشمگیری در همکاریهای نظامی و دفاعی میان ارمنستان و آمریکا حاصل شده است.
وی افزود: پس از همکاریهای مداوم دوجانبه و چندجانبه و سه سال رزمایش نظامی فعال، ارمنستان پهپادهای مدل وی-بت (V-BAT) را از آمریکا خریداری کرده است. تاثیر این پهپادها با تجربه عملیاتی گسترده ثابت شده است و به تقویت قابلیتهای دفاعی ما کمک خواهند کرد.
جی دی ونس در دیداری دو روزه به ارمنستان سفر کرده است.
ارتش ارمنستان در جریان جنگ دوم قره باغ شکست سنگینی از ارتش جمهوری آذربایجان متحمل شد و به همین دلیل مقامهای این کشور در پی تقویت بیش از پیش نیروهای مسلح خود برآمدهاند.
بر همین اساس ایروان قراردادهایی به ارزش چند میلیون دلار برای خرید سامانههای توپخانه، موشکهای ضد تانک و تجهیزات ضد پهپاد با سایر کشور ها از جمله هند به امضا رسانده است.
لئونید نرسیسیان تحلیلگر نظامی ارمنی گفت در حال حاضر هند به تامینکننده شماره یک تسلیحات و مهمات ارتش ارمنستان تبدیل شده است.
روسیه از دیرباز تامین کننده اصلی سلاح و مهمات ارمنستان بوده است اما در حال حاضر به دلیل بروز تنشهای فزاینده در روابط ایروان و مسکو و همچنین ادامه درگیری نظامی روسیه در اوکراین، ایروان به دنبال تأمین تسلیحات و مهمات مورد نیاز ارتش خود از تامینکنندگان جایگزین است.