دولت امارات متحده عربی خبر داد ۲۱ فرد و نهاد را به دلیل ارتباط با حزب‌الله لبنان در لیست تروریسم قرار دهد.

به گزارش اکوایران به نقل از شرق، دولت امارات متحده عربی خبر داد ۲۱ فرد و نهاد را به دلیل ارتباط با حزب‌الله لبنان در لیست تروریسم قرار دهد.

ابوظبی مدعی شد این تصمیم در چارچوب تلاش برای «تقویت همکاری‌های بین‌المللی جهت مبارزه با تأمین مالی تروریسم» اتخاذ شده است.
امارات می‌گوید کلیه نهادهای نظارتی موظفند هر فرد یا نهاد وابسته یا مرتبط با هرگونه رابطه مالی یا تجاری با افراد و نهادهای ذکر شده در این خصوص را شناسایی کرده و اقدامات لازم را مطابق قوانین این کشور، از جمله مسدودسازی دارایی‌ها در کمتر از ۲۴ ساعت، انجام دهند.
امارات که سابقه طولانی در حمایت از گروه‌های تروریستی دارد، ادعا کرده تلاش‌های گسترده‌ای را برای مقابله با افراط‌گرایی و تروریسم انجام داده است.
حمایت‌های امارات از تروریست‌ها در سودان و یمن، بسیار چشمگیر بوده است که رسانه‌های غربی هم به آن پرداخته‌اند.
روزنامه گاردین چندی پیش، در یک گزارش تحقیقی جدید فاش کرد که امارات نه تنها به نیروهای واکنش سریع سودان سلاح می‌دهد، بلکه به فرماندهان متهم به نسل‌کشی اجازه داده ثروت‌های نامشروع خود را در ویلاهای نزدیک باشگاه ترامپ و آپارتمان‌های برج خلیفه دبی پنهان کنند.
به گفته این روزنامه، فرماندهان نیروهای واکنش سریع که متهم به ارتکاب جنایات نسل‌کشی هستند، از امارات متحده عربی به عنوان «خزانه پشتیبان» و پناهگاهی امن برای پنهان‌سازی ثروت‌های کلان خود و اعضای خانواده‌های خود استفاده می‌کنند.