همزمان با تشدید تنش‌ها در منطقه، فرودگاه بن‌گوریون به یکی از کانون‌های تصمیم‌گیری امنیتی و لجستیکی آمریکا و رژیم صهیونیستی تبدیل شده است؛ موضوعی که در پی نگرانی این رژیم از گسترش دامنه رویارویی به اراضی اشغالی در نشست اضطراری بررسی می‌شود.

به گزارش اکوایران به نقل از شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، مقامات صهیونیستی امروز نشستی را برای بررسی وضعیت فرودگاه بن‌گوریون و نحوه رسیدگی به درخواست واشنگتن برای استقرار هواپیماهای سوخت‌رسان بیشتر در این فرودگاه برگزار می‌کند.

این نشست در شرایطی برگزار می‌شود که تنش در منطقه به نقطه انفجار رسیده و فرودگاه بن‌گوریون در یکی از پرترددترین هفته‌های سال قرار دارد.

طبق این گزارش، قرار است «میری رگو» وزیر حمل‌ونقل این رژیم صبح امروز با حضور در فرودگاه بن‌گوریون، ارزیابی جامعی برای استقرار هواپیماهای سوخت‌رسان اضافی و پیامدهای آن بر فعالیت‌های فرودگاه انجام دهد.

به نوشته شبکه ۱۲، برآوردهای امنیتی مقامامت صهیونیستی از احتمال درخواست آمریکا برای ورود ده‌ها هواپیمای سوخت‌رسان دیگر حکایت دارد. این در حالی است که وزارت حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی هشدار داده است در صورت تکمیل ظرفیت پایگاه‌های نیروی هوایی، امکان رد درخواست آمریکا برای استقرار این هواپیماها در فرودگاه بن‌گوریون وجود نخواهد داشت.

پیش از این نیز مخالفت اولیه وزارت حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی با استقرار هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکایی در فرودگاه بن‌گوریون، با اعتراض شدید مقام‌های واشنگتن مواجه شد و این تصمیم در پی فشارهای آمریکا لغو شد.

شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی (کان) گزارش داد که «مایک هاکبی» سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی، در تماس تلفنی با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، خواستار لغو فوری این محدودیت شده بود.

رسانه‌های اسرائیلی علت تصمیم اولیه وزارت حمل‌ونقل را کمبود فضای پارک برای هواپیماهای تجاری همزمان با افزایش سفرهای تابستانی عنوان کردند. این در حالی است که روزنامه معاریو نیز با اشاره به نگرانی‌های امنیتی در سرزمین‌های اشغالی گزارش داد که محافل سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی نسبت به گسترش دامنه درگیری‌ها و احتمال واکنش ایران ابراز نگرانی کرده‌اند.

پایگاه خبری «والانیوز» نیز به نقل از مقام‌های امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش داد که در صورت تشدید حملات آمریکا علیه ایران، احتمال دارد تهران در واکنش به آن، اهدافی را در سرزمین‌های اشغالی هدف حملات موشکی قرار دهد.