روزنامه تلگراف روز سه‌شنبه گزارش داد که رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، ظاهراً در حال اعمال فشار بر اندی برنهام، نخست‌وزیر جدید بریتانیا، است تا همچنان به نیروهای ایالات متحده اجازه دهد از پایگاه‌های نظامی لندن برای انجام حملات علیه ایران استفاده کنند.

به گزارش اکوایران به نقل از شفقنا، روزنامه تلگراف روز سه‌شنبه گزارش داد که رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، ظاهراً در حال اعمال فشار بر اندی برنهام، نخست‌وزیر جدید بریتانیا، است تا همچنان به نیروهای ایالات متحده اجازه دهد از پایگاه‌های نظامی لندن برای انجام حملات علیه ایران استفاده کنند.

این گزارش پس از آن منتشر شد که دو رهبر روز دوشنبه، اندکی پس از آنکه برنهام به‌طور رسمی کار خود را آغاز کرد، نخستین گفت‌وگوی تلفنی خود را انجام دادند. ترامپ این گفت‌وگو را «بسیار خوب» توصیف کرد و از «روابط فوق‌العاده» میان آمریکا و بریتانیا تمجید کرد.

به گفته ترامپ، دو طرف درباره نفت دریای شمال، تجارت، اتحاد نظامی دو کشور و پاکسازی مین‌های تنگه هرمز و همچنین موضوعات دیگری گفت‌وگو کردند. برنهام همچنین از رئیس‌جمهور آمریکا برای حضور در نشست سال آینده گروه ۲۰ در منچستر دعوت به عمل آورد.