شهاب‌الدین طباطبایی، عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت، در گفت‌وگو با برنامه «گفت‌وگوی استراتژیک» با اشاره به وجود دو جریان تندرو در دو سوی فضای سیاسی کشور گفت: بخش میانه جامعه که گسترده‌ترین بخش جامعه را تشکیل می‌دهد، میان دو طیف گرفتار و حیران شده است؛ یک طیف که حفظ وضع موجود را به هر قیمتی می‌خواهد و طیف دیگر که به دنبال براندازی است.

وی افزود: این دو طیف اگرچه تعدادشان زیاد نیست، اما صدایشان بلند است و باعث شده مردمی که به دنبال یک زندگی معمولی هستند و نه جنگ می‌خواهند و نه اختلافات شدید، گرفتار این وضعیت شوند.

طباطبایی تأکید کرد: بخش میانه جامعه نه دنبال براندازی است و نه حفظ وضع موجود به هر قیمتی؛ بلکه خواهان اصلاح است و این موضوع در نظرسنجی‌ها نیز مشخص شده است.

وی با تأکید بر ضرورت تقویت صدای این بخش از جامعه گفت: باید کمک کنیم شرایط به خوبی پیش برود و وارد فاز اختلافات خشنی نشویم که حل‌وفصل آن دشوار باشد.

عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت همچنین نقش رسانه‌ها را در این زمینه مهم دانست و گفت: رسانه می‌تواند با ایجاد گفت‌وگوهایی این پیام را به جامعه منتقل کند که عده‌ای به دنبال حل مسائل مردم هستند، نه حل اختلافات خودشان با یکدیگر.