حدادعادل با تأکید بر ضرورت همکاری با دولت، خواستار پرهیز از بدبینی، تهمت و ایجاد اختلاف شد و گفت مسائل کشور باید دلسوزانه و منطقی بیان و با مدیریت و عمل برای آنها راه‌حل پیدا شود.

به گزارش اکوایران به نقل از صداوسیما، غلامعلی حداد عادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امیدوارم که عده‌ای پیام رهبر انقلاب که حول محور امید، قدرت و کمک به دولت است را مایه اختلاف و دعوا قرار ندهند و این تجمعات را وسلیه‌ای برای ایران قوی‌تر کنند.

صحبت رهبر انقلاب این است که با دولت همکاری کنید و بدبین نباشید و تهمت نزنید، حرمت جایگاه‌ها را حفظ کنید و در عین حال مسائل واقعی کشور را دلسوزانه و منطقی بیان کنید.

با حرف زدن کارها درست نمی‌شود و باید نشست و فکر کرد و مدیریت کرد و با عمل درست برخاسته از فکر درست می‌توان کشور را اداره کرد.