طرح شهرداری تهران برای کمک به لبنان و غزه
مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در حاشیه دویست و هفتاد و چهارمین جلسه شورای شهر تهران و در جمع خبرنگاران درخصوص جلسه هم اندیشی امروز گفت: درخصوص مباحث مختلف بحث شد و قرار بر این است تا شهرداری تهران با برپایی صندوق هایی کمک هایی برای مردم لبنان و غره جمع آوری کند همچنین درخصوص کمیسیون ماده 5 نیز مواردی مطرح شد.
وی درباره صحبتهای وزیر کشور مبنی بر انتخاب شهردار توسط مردم گفت: این موضوع باید توسط مجلس به تصویب برسد اما تاکنون ۲ مرتبه این موضوع در مجلس مطرح شده و با تصویب نرسیده است درصورت تصویب این کار انجام خواهد شد.
چمران درباره ورود ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: از آنجایی که هیچگاه زمان دقیق نمی گوییم اکنون نیز تاریخی اعلام نخواهم کرد اما گفته اند که کارهای ناوگان وارداتی در گمرک درحال انجام است و مابقی نیز در کشتی و درحال آمدن به بند عباساست.
او ادامه داد: هفته گذشته با تمامی خودروسازان جلسه ای برگزار شد و در آن جلسه هم اندیشی شد تا خودروسازان بگویند چگونه میتوانند خودروهای بیشتر تحویل دهند.
چمران درباره آلودگی هوا گفت: این یک شر همیشگی تهران است و آلودگی و مشکل همیشگی است و امیدواریم خدا کمک کند مشکلات آلودگی هوا شدید نشود و باید کمک کنیم تا ناوگان به روز شود و با آمدن ناوگان جدید تا حدی از این مشکلات حل شود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
پیشنهاد آمریکا به تهران: برنامه هستهای غیرنظامی با سوخت وارداتی
-
اثر مذاکرات ایران و آمریکا بر سفره مردم
-
عراقچی: میلیگرم به میلیگرم از اورانیوم غنی شده در ایران تحت نظارت کامل و مستمر آژانس بین المللی انرژی اتمی است
-
وام خرید خودرو مشمولان خود را شناخت / این افراد می توانند وام قرض الحسنه بگیرند
-
ترکیب تیم فنی آمریکا برای مذاکره غیرمستقیم با ایران اعلام شد
-
چهار محور کلیدی؛ برادر بن سلمان حامل چه پیامی برای تهران بود؟/ خیز ریاض برای میزبانی مذاکرات غیررسمی؟
-
چراغ سبز تهران به آژانس
-
هزینه سفر حج ۲۵۰ تا ۲۹۰ میلیون تومان است/ ۸۸ درصد این هزینه، ارزی است
-
فرصت ایران برای صنعت هستهای آمریکا