استراتژی ها و روندهای سرمایه گذاری خصوصی
مهران سلطانی مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری توسعه صنعت و تجارت می گوید: سرمایهگذاری به دو نوع سرمایهگذاری در بازار سهام و سرمایهگذاری غیربورسی تقسیم می شود.
در سرمایه گذاری غیربورسی معمولا افراد با اهداف درگیر شدن و ایجاد تحول در کسب و کار و تغییرات ساختاری در شرکتها اقدام به سرمایه گذاری می کنند. این نوع سرمایه گذاری از نقدشوندگی پایین تری نسبت به بازار سهام برخوردار هستند و به واسطه ریسک هایی که دارند انتظار بازدهی این نوع سرمایه گذاری ها نیز بیشتر است.
به گفته سلطانی از لحاظ استانداردهای گزارشگری این دو بازار نیز با هم تفاوت دارند از جمله روندهای حوزه سرمایهگذاری غیربورسی که در دنیا مطرح شده، مباحثی مثل فعالیت در بازارهای نوظهور، فناوری های دیجیتال، ملاحظات زیست محیطی و تمرکز بر حوزه سلامت است.
حوزه ای که در این سال ها رشد خوبی داشته است به ویژه پس از کرونا حوزه سلامت بوده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
هزینه سفر حج ۲۵۰ تا ۲۹۰ میلیون تومان است/ ۸۸ درصد این هزینه، ارزی است
-
پیشنهاد آمریکا به تهران: برنامه هستهای غیرنظامی با سوخت وارداتی
-
اثر مذاکرات ایران و آمریکا بر سفره مردم
-
عراقچی: میلیگرم به میلیگرم از اورانیوم غنی شده در ایران تحت نظارت کامل و مستمر آژانس بین المللی انرژی اتمی است
-
وام خرید خودرو مشمولان خود را شناخت / این افراد می توانند وام قرض الحسنه بگیرند
-
ترکیب تیم فنی آمریکا برای مذاکره غیرمستقیم با ایران اعلام شد
-
رئیس صداوسیما زیر تیغ انتقاد؛ موج اعتراضات به برنامه جنجالی شبکه یک/ امام جمعه اهل سنت ارومیه بیانیه داد
-
چهار محور کلیدی؛ برادر بن سلمان حامل چه پیامی برای تهران بود؟/ خیز ریاض برای میزبانی مذاکرات غیررسمی؟
-
چراغ سبز تهران به آژانس