فرود هواپیمای اردوغان و پوتین در ایران قیمت ارز را نزولی کرد/ در روزی که نماد روبل در بازار متشکل رونمایی شد، قرارداد نفتی دو کشور دلاری امضا شد/ معاملهگران مدعیند، بانکها وارد بازار سکه شدند/ پشت صحنه شایعه استعفای صالحآبادی چیست؟
در روزی که پوتین وارد تهران شد بانک مرکزی نیز از نماد جفت ارز روبل ریال رونمایی کرد. این رونمایی همزمان شد با تفاهمنامه نفتی ایران و روسیه. انعقاد تفاهمنامه دلاری در روز رونمایی روبل، سوژه معاملهگران شد.
در بازار سکه نیز قیمت ۱۴ میلیون و ۹۲۰ هزار تومان بود. معاملهگران مدعی بودند بانکهای تجاری وارد معاملات سکه شدند. شاهد محکمی برای این ادعا ارائه نمیشد اما برخی با اشاره به حباب قیمت سکه و مقاومت این قطعه گرانبها در برایر ریزش، اعتقاد داشتند دلیل چنین پدیدهای به واسطه حضور بانکها در این معاملات بزرگ است. البته بعضیها هم به الزام فروش سکه رفاه توسط حقوقیها اشاره میکردند و عقیده داشتند پایه اصلی حقوقیها در فروش سکه رفاه، احتمالا بانکها هستند.
جزییات بازار ارز و سکه امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۱ را در «کف بازار» ببینید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
- تبریز نیروی کار کم آورد
- درصد واقعی تورم در ایران
- حال تارا خوب نیست
- واکنش ایران به گزارش وال استریت ژورنال/آمریکا تصمیم بگیرد
- خبر والاستریتژورنال از پیشرفت مذاکرات
- بایدن معمار می خواهد نه مکانیک:تحریک ایران با سفر به عربستان
- عقب نشینی مرموز بورس از تامین کسری دولت/ خرید عجیب 3 همت اوراق توسط بانک ها
- نقش حاشیه اى روسیه و چین در وین
- مذاکرات وین فردا متوقف می شود
چهره روز
چرا از ملکم به داور رسیدیم؟
میرزا ملکم خان 17 سال پیش از امضای فرمان مشروطه نوشت «اگر در بند دولت هستید قانون بخواهید.» همین اندیشهها بود که…