اکو ایران: «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین روز چهارشنبه اعلام کرد دیدار میان «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین تنها در صورتی ممکن است که با هدف نهایی‌سازی توافق‌ها انجام شود.

به گزارش اکو ایران به نقل از ایسنا، پسکوف به پایگاه خبری «وستی» گفت: «مهم‌ترین مسئله هدف این دیدار است. هدف از این دیدار چیست؟ پوتین گفته هر زمان آماده دیدار در مسکو است. نکته اصلی این است که دیدار هدفمند و ثمربخش باشد و این فقط می‌تواند برای نهایی‌سازی توافق‌ها باشد.»

پسکوف همچنین اظهار داشت که مسکو اراده سیاسی لازم از سوی کی‌یف برای حل‌وفصل بحران اوکراین را مشاهده نمی‌کند.

وی تاکید کرد دستیابی به اهداف اولیه «عملیات نظامی ویژه» و تامین منافع روسیه از اولویت‌های اصلی است و افزود تحقق این اهداف به محافظت از روسیه در برابر تهدید حملات «تروریستی» از سوی کی‌یف کمک خواهد کرد.

سخنگوی کاخ کرملین در ادامه، با اشاره به حمله پهپادی اوکراین به شهر «سیزران» در روسیه گفت حمله به اهداف غیرنظامی به واقعیتی تبدیل شده که روسیه با آن مواجه است.

پسکوف همچنین گفت دیدار با مذاکره‌کنندگان آمریکایی درباره حل‌وفصل بحران اوکراین می‌تواند «حتی فردا» برگزار شود و روسیه همواره از آن‌ها استقبال می‌کند.

سخنگوی کاخ کرملین بیان داشت: «این دیدار حتی می‌تواند فردا برگزار شود. ما همیشه از دوستان آمریکایی خود استقبال می‌کنیم و صمیمانه امیدواریم که آن‌ها به ماموریت میانجی‌گری خود ادامه دهند.»