اکو ایران: در پی تشدید تنش‌ها در جنوب لبنان، مقاومت اسلامی این کشور با انتشار چندین بیانیه نظامی از انجام سلسله عملیات‌هایی علیه مواضع نیروهای رژیم صهیونیستی خبر داد.

به گزارش اکو ایران به نقل از ایسنا، مقاومت اسلامی لبنان با صدور ۹ بیانیه نظامی اعلام کرد که در پاسخ به نقض آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی و حملات به مناطق مسکونی در جنوب لبنان چندین عملیات انجام شده است.

بر اساس این بیانیه‌ها، در ساعات مختلف روز، مجموعه‌ای از عملیات‌ها علیه تجمع نیروها و تجهیزات ارتش رژیم صهیونیستی در مناطق گوناگون جنوب لبنان صورت گرفته است. 

طبق این گزارش، حزب‌الله در ۲۴ ساعت گذشته دو حمله جداگانه با گلوله‌های توپخانه‌ای علیه تجمع نیروهای رژیم صهیونیستی در اطراف مجتمع «موسی عباس» در شهر بنت جبیل و همچنین در نزدیکی مدرسه‌ای در شهرک حولا انجام داده است.

در ادامه عملیات‌های حزب‌الله تجمع نیروهای رژیم صهیونیستی در منطقه بیاضه با استفاده از پهپاد تهاجمی هدف قرار گرفته شد.

 حزب‌الله همچنین حملات توپخانه‌ای دیگری علیه نیروها و تجهیزات رژیم صهیونیستی در بنت جبیل و اطراف حولا انجام داد.

همچنین چندین حمله با پهپادهای تهاجمی علیه یک خودروی نظامی در بیاضه و یک خودروی هامِر در الطیبه انجام شد.

حزب‌الله لبنان در عملیاتی دیگر تجمع نیروها و تجهیزات رژیم صهیونیستی در منطقه عدشیت القصیر را با «سلاح‌های مناسب» هدف قرار داد.

در عملیات‌های حزب‌الله همچنین یک تانک مرکاوا در منطقه رشاف با پهپاد تهاجمی مورد حمله قرار گرفت.

مقاومت لبنان در عملیاتی دیگر تجمع نیروها و تجهیزات رژیم صهیونیستی در بیاضه را با استفاده از گروهی از پهپادهای تهاجمی هدف قرار داد.

مقاومت اسلامی لبنان تأکید کرده است که این اقدامات را در چارچوب دفاع از خاک و مردم لبنان انجام می‌دهد و هدف آن جلوگیری از ادامه حملات و تشدید تنش‌ها علیه این کشور است.

ارتش رژیم صهیونیستی بدون توجه به تعهدات خود در توافق اتش‌بس روزانه آن را نقض می‌کند.