شبکه العربیه به نقل از یک مقام اسرائیلی مدعی شد همزمان با پایان اعتبار یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا، نهادهای امنیتی و نظامی اسرائیل سطح آماده‌باش خود را افزایش داده‌اند.

به گزارش اکوایران به نقل از همشهری‌آنلاین،  شبکه العربیه به نقل از یک مقام اسرائیلی که نامش فاش نشده، مدعی شد با پایان اعتبار یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا، نهادهای امنیتی و نظامی اسرائیل به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

این مقام مدعی شد تل‌آویو با توجه به افزایش احتمال تشدید تنش‌ها، سطح آمادگی نیروهای امنیتی و نظامی خود را افزایش داده است.

به ادعای این مقام، اسرائیل از آمریکا خواسته بود در صورت ازسرگیری درگیری‌ها، به‌طور مستقیم در عملیات نظامی علیه ایران مشارکت کند، اما واشنگتن با این درخواست موافقت نکرده است.

در همین حال، ایران اعلام کرده است تا زمانی که آمریکا به تعهدات خود ذیل تفاهم‌نامه پایان جنگ عمل نکند، جمهوری اسلامی ایران نیز خود را متعهد به اجرای هیچ‌یک از مفاد این تفاهم‌نامه نمی‌داند.