خواب بن سلمان برای غولهای آمریکایی
اکوایران: شرکت آرامکو دیجیتال بهدنبال سرمایهگذاری 1 میلیارد دلاری در شرکت آمریکایی ماونیر - سازنده نرمافزارهای مخابراتی - است. این توافق از سوی آرامکو دیجیتال، از شرکتهای فرعی این غول نفتی که بهطور کامل در زمینه فناوری فعالیت دارد، بخشی از چشمانداز 2030 عربستان سعودی است که بر پیشرفتهای فناوری و متنوعسازی اقتصادی تمرکز دارد.

به گزارش اکوایران، بازوی دیجیتال آرامکوی سعودی در مذاکراتی قرار دارد تا بتواند سهام حداقلی قابل توجهی را در شرکت «ماوِنیر» به دست آورد؛ توافقی که احتمالا باعث شود ارزش این شرکت آمریکایی سازنده نرمافزارهای مخابراتی به حدود 3 میلیارد دلار برسد.
به نوشته رویترز، آرامکو دیجیتال در مذاکراتی حضور دارد تا حدود 1 میلیارد دلار در شرکت ماونیر سرمایهگذاری کند و این قرارداد احتمالا پیش از پایان سال جاری میلادی نهایی خواهد شد.
شرکت ماونیر به همراه بانک سرمایهگذاری «اِوِراسکور» (Everscore) در مذاکرات با آرامکو دیجیتال شرکت کرده است. این توافق از سوی آرامکو دیجیتال، از شرکتهای فرعی این غول نفتی که بهطور کامل در زمینه فناوری فعالیت دارد، نخستین معامله بزرگ این شرکت در صنعت مخابرات و بخشی از چشمانداز 2030 عربستان سعودی است که بر پیشرفتهای فناوری و متنوعسازی اقتصادی تمرکز دارد.
صنعت تجهیزات مخابراتی که در سالهای گذشته تحت سلطه فروشندگانی مانند اریکسون سوئد، نوکیا و هوآوی چین قرار دارد، یکی از معدود بخشهای کلیدی است که شرکتهای آمریکایی در آن حضور چشمگیری ندارند.
ادامه این گزارش را اینجا بخوانید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ترامپ برای توافق با تهران شرط گذاشت
-
افزایش دو برابری قیمت سیمان در یک ماه/ رکود مسکن سنگینتر میشود
-
برادر یحیی سنوار ترور شد؟
-
گاردین: عراقچی برگ جدید هستهای رو کرد/ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم غنیسازی به ریاض و ابوظبی
-
صادرات «برق شریف» به جهان
-
ورود سران قوا به رفع فیلترینگ
-
سیگنال مثبت سیانان به بازار ارز
-
چرا مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفت مشهودی نداشته است؟
-
فوری/ تصویب مشروط لایحه پالرمو در مجمع تشخیص؛ ایران در یک قدمی خروج از لیست سیاه FATF؟