افزایش ساعت کاری مراکز معاینه فنی تهران در ایام پایانی سال
مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از فعالیت همه مراکز معاینه فنی حداقل به مدت ۱۰ ساعت در روز تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش اکوایران، سید محمدمهدی میرزایی قمی روز شنبه اعلام کرد که مراکز معاینه فنی شهید آبشناسان و دماوند از ساعت ۷ صبح تا ۲۰ و دیگر مراکز ثابت و واحدهای سیار از ساعت ۷ صبح تا ۱۸ فعال خواهند بود. این تغییرات در ساعات کاری به منظور تسهیل ارائه خدمات به شهروندان در آستانه تعطیلات نوروزی است.
او افزود که مراکز معاینه فنی بیهقی، سراج، نیایش، شهید آبشناسان و دماوند و واحدهای سیار در روزهای جمعه از ساعت ۷ صبح تا ۱۴ به فعالیت خود ادامه میدهند. همچنین، ساعات کاری این مراکز بر اساس میزان تقاضا قابل تغییر است.
مدیرعامل ستاد معاینه فنی تهران اشاره کرد که در ماه رمضان، مراکز شهید آبشناسان و دماوند پس از افطار به فعالیت خود ادامه خواهند داد. این تصمیم برای رفاه حال روزهداران اتخاذ شده است و در صورت افزایش تقاضا، تعداد مراکز فعال پس از افطار افزایش خواهد یافت.
میرزایی قمی همچنین از مالکان خودروهایی که گواهی معاینه فنی آنها در ایام تعطیلات نوروز به پایان میرسد خواست تا معاینه فنی خود را پیش از پایان سال انجام دهند. پذیرش در برخی مراکز به صورت اینترنتی و در دیگر مراکز به صورت حضوری و اینترنتی انجام میشود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
آیت الله علمالهدی خطاب به مردم: شما باید مشکل اقتصاد را حل و گرانی را مهار کنید
-
جزئیات تازه از وضعیت تاسیسات هستهای نطنز بعد از زلزله / کمالوندی توضیح داد
-
هشدار اردوغان به اپوزیسیون: خیابانی که به آن فراخواندهاید، بنبست است
-
آنتی شوک ایران در برابر فشار حداکثری ترامپ
-
ادعای نماینده ترامپ: رایزنیها با تهران از طریق کانالهای پشتپرده ادامه دارد
-
راز طول عمر در نروژ؛ نقش پررنگتر محیط نسبت به ژنتیک
-
پایان تاریخ یا جنگ تمدنها؛ چه کسی نظم امروز را درستتر پیشبینی کرد؟
-
اگر اوکراین سلاحهای هستهای خود را تسلیم نکرده بود چه اتفاقی میافتاد؟
-
یکمیلیون چاه در ایران؛ ۳۵۰ هزار حلقه روی زمینهای در حال فرونشست!