ناترازی مسکن از ٧ میلیون واحد گذشت
محمد خدادادی -عضو هیات مدیره انجمن صنعت ساختمان در گفتوگو با اکوایران- در رابطه با میزگرد تخصصی مسکن برای همه گفت: چالشهایی که در بخش مسکن برای اقشار کمدرآمد مسکن وجود دارد فقط بحث سرپناه داشتن نیست.
وی ادامه داد: تا زمانی که در اقتصاد کلان درآمد سرانه مردم و رفاه عمومی افزایش پیدا نکند هیچ اتفاق خاصی در صنعت ساختمان و خانه دار شدن مردم نمیافتد.
خدادای افزود: اگر مردم خانهدار نشوند و ناترازی مسکن که در سال ۹۰، یک میلیون و ۲۰۰ هزار بوده است و در سال ۱۴۰۰ به ۷ میلیون افزایش یافته است، اگر در سال ۱۴۰۷ به ۱۰ میلیون افزایش یابد مردم را دچار بحران اجتماعی میکند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
فوری/ 2 نفتکش در خلیج فارس توقیف شد؛ سپاه اطلاعیه صادر کرد
-
تبادل آتش در مرز آذربایجان
-
گزینه جدید روی میز ترامپ علیه ایران
-
بریکس برابر دلار؛ بلندپروازی یا آغاز یک تغییر؟
-
کیا اسپورتیج در آذربایجان؛ مثل کوئیک در ایران!
-
ایران خودرو روی این محصول خود حساب ویژه ای باز کرد / مقصد بعدی قیمت دنا مشخص شد
-
آغاز تحریم های جدید علیه ایران
-
وقایع پراکنده، تغییرات بزرگ و «خاورمیانه جدید»ی که در حال شکل گرفتن است/ چرا حمله هفت اکتبر به جنگ همه علیه همه تبدیل نشد؟
-
سفر قریبالوقوع پزشکیان به آذربایجان؛ یخ ها آب می شود؟
چهره روز
اقدام محمد مصدق در ملی کردن صنعت نفت، در واقع به دولتیسازی این صنعت منجر شد. این اقدام، نه تنها الگویی برای سیاستهای…