بررسی مدل‌های هواشناسی از حاکم شدن جو آرام در کشور و افزایش دما تا روز چهارشنبه خبر می‌دهد.

به گزارش اکوایران به نقل از تسنیم، بررسی مدل‌های هواشناسی نشان می‌دهد امروز دوشنبه در سواحل دریای خزر و فردا و روز چهارشنبه در ارتفاعات آذربایجان غربی رگبار پراکنده روی می‌دهد. طی این مدت در شرق، جنوب شرق و مرکز، وزش باد پدیده حاکم بوده و در سایر مناطق کشور جو آرام و پایداری همراه با افزایش نسبی دما مستقر می‌شود.

اوایل روز پنجشنبه با نفوذ جریانات شمالی به غرب سواحل دریای خزر در شرق اردبیل و گیلان افزایش ابر و بارش روی می‌دهد.

جمعه در شمال آذربایجان غربی،‌ آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و مازندران ابرناکی، بارش و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما روی می‌دهد. طی 3 روز آینده غرب خلیج‌فارس و دریای عمان مواج است.

به گزارش تسنیم، حداکثر دما امروز در تهران به 34 درجه سانتیگراد خواهد رسید. در شهرهای رشت، ساری و گرگان بیشینه دما به ترتیب 26، 26 و 22 درجه پیش‌بینی شده است.

در میناب،‌ بندرعباس،‌ اهواز  حداکثر دما به ترتیب 35، 33 و 42 درجه خواهد بود.