بازگشت بورسبازان غایب به بازار
بورس امروز یازدهم آذرماه، در حالی به کار خود پایان داد که نه انتظارات خوشبینانه را برآورده کرد و نه پیشبینیهای بدبینانه را محقق ساخت. شاخص کل با افت ۱۵ هزار واحدی، دومین روز منفی خود را در هفته جاری ثبت کرد؛ در مقابل، شاخص هموزن به لطف استقبال از سهام کوچک، رشد اندکی را تجربه کرد.
به گزارش اکوایران، امروز اختلال ساعتی در سامانه کارگزاری مفید، که بخش زیادی از معاملهگران به آن وابستهاند، موجب اختلال در روند معاملات شد و نگرانیهایی درباره مشکلات زیرساختی کارگزاریها بهویژه در زمان رونق بازار ایجاد کرد.
در بازار شایعه استعفای عظیم ثابت، دبیرکل کانون کارگزاران، منتشر شد که پس از بررسیها تکذیب شد؛ فراخوان و ارسال به اعضا برای انتخاب دبیرکل باعث ایجاد شائبه استعفا شده بود.
بهمن فلاح کارشناس بازار سرمایه در برنامه «نبض بورس» گفت افت اخیر بازار عمدتاً ناشی از برخی مسائل منطقهای و ترجیح فعالان برای شناسایی سود یا مدیریت ریسک به دلیل نزدیک شدن به سطوح مقاومتی مهم شاخص کل است.
او ادامه داد: با این حال، نشانههای مثبتی در بازار مشهود است؛ از جمله افزایش حجم و ارزش معاملات روزانه که در روزهای اخیر به میانگین بیش از ۸,۰۰۰ میلیارد تومان رسیده است. همچنین تعداد کدهای فعال بازار از مرز ۳۲۰ هزار کد عبور کرده که حاکی از بازگشت نسبی اعتماد به بازار است.
فلاح پیشبینی خود از روند کلی بازار طی روزهای آتی را نیز مطرح کرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
روسیه از جمع شرکای اصلی تجاری غیرنفتی ایران حذف شد
-
تیبا فیسلیفت هم قیمت پژو 207 شد
-
شرط ایران برای پذیرش محدودیتهای هستهای
-
چاپ 500 هزار تومانی با حذف ۴ صفر/ زیانانباشته 450 همتی یک بانک کشور
-
پیام صریح تهران به غرب: بدون لغو تحریم، محدودیت هستهای معنا ندارد
-
واکنش عربستان به خبر محاصره کشتی سعودی حامل سلاح برای اسرائیل
-
جزئیات توافق ارمنستان و آذربایجان منتشر شد؛ تعیین مرزهای مشترک و برقراری روابط دیپلماتیک
-
لاریجانی:حزب الله نیازی به قیم ندارد؛ امضای تفاهمنامه بین عراق و ایران برای ایجاد ثبات
-
رنسانس نابهنگام؛ ظهور کانال جدید ترامپ با تهران و پکن