معرفی بهترین روش ها ی جوش لیزری آلومینیوم
آلومینیوم از فلزات رنگی و غیر آهنی است که آلیاژهای مختلف دارد. این فلز به دلیل خصوصیاتی مثل انعطاف پذیری، چگالی پایین، استحکام بالا، جوش لیزری، رسانای الکتریکی و حرارتی و... در صنایع مختلف بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
رپرتاژ آگهی: جوش لیزری آلومینیوم تا مدتها روشی غیر ممکن بود اما امروزه، از پرکاربردترین روشهای جوشکاری در صنایع گوناگون مانند خودروسازی، هوافضا، کشتیسازی و الکترونیک است. با توجه به رایج بودن روشهای جوش لیزری آلومینیوم در صنایع و پرکاربرد بودن آنها، در ادامه این مقاله قصد داریم توضیحات لازم در خصوص این روشها را ارائه دهیم. جهت اطلاع از خرید و قیمت دستگاه جوش لیزری با ما همراه باشید.
فرایند جوشکاری لیزر آلومینیوم چگونه است؟
جوش لیزری آلومینیوم، فرایندی پیشرفته است که به وسیله قدرت پرتو لیزر بین قطعات فلز، اتصالهای دقیق و با کیفیت انجام میدهد. پرتو لیزر موجب ذوب محل مورد نظر میشود که پس از ترکیب نقاط ذوب با یکدیگر و سرد شدن، اتصالی محکم بین قطعهها ایجاد میکند.
بررسی بهترین روشهای جوش لیزری آلومینیوم
جوش لیزری آلومینیوم چند روش دارد که در ادامه آنها را بررسی میکنیم :
جوشکاری با کربن دی اکسید (CO2)
در روش جوش لیزری آلومینیوم با کربن دی اکسید، از گاز کربن دی اکسید که یک اکسیژن فعال است، برای حفظ و نگهداری محل جوش استفاده میشود. همچنین برای متصل کردن قطعات متفاوت مورد استفاده است. این روش باعث کم شدن برخی از هزینهها و دارای دقت و سرعت بالا نیز است.
روش دیسک یا Yb:YAG ایتربیوم
در روش دیسک، برای ایجاد لیزر از نوعی دیسک کریستالی استفاده میشود که در جوشکاری و برش به کار میروند. این شیوه نه تنها برای جوشکاری آلومینیوم بلکه برای جوشکاری متریالهایی همچون سرامیک و پلاستیک نیز کارایی دارد.
روش فایبر
روش فایبر، شیوهای با قدرت و کیفیت بالاست. در این روش، انتقال پرتو لیزر از راه یک فیبر نوری به منطقه مورد نظر انجام میشود. لیزرهای فایبر برای جوشکاری و برش فلزات کاربرد دارند.
روش Nd:YAG نئودیمیم: ایتریوم، آلومینیوم، گارنت
در این روش، برای ایجاد لیزر از یک لیزر Nd:YAG بهره میبرند و برای برش متریالهای متفاوت و جوشکاری مانند فلزات، پلاستیک و سرامیکها استفاده میشود.
تمامی روشهای نام برده شده، برای جوشکاری آلومینیوم مناسب هستند و جوشهای آلومینیومی باکیفیت تولید میکنند. بهرهگیری از هر روش با توجه به هزینه، کاربرد و شیوه اتصالات متفاوت است.
بررسی عملیات روشهای جوش لیزری آلومینیوم
انرژی پرتو لیزر به صورت مجموعهای از پالسها یا پرتو پیوسته میباشد. انتخاب روش مناسب به عواملی مانند کاربرد، خصوصیت مواد، شرایط محیطی و... بستگی دارد که در ادامه به بررسی این روشها می پردازیم:
جوش لیزری به صورت موج پیوسته
جوش لیزری موج پیوسته اغلب برای کارهای عمیق و بانفوذ مورد استفاده قرار میگیرد که به اسم جوشکاری سوراخ کلید نیز شناخته میشود. در این روش، پرتو لیزر به طور ثابت به قطعهای تابانده و بعد به زیر پرتو انتقال داده میشود. با سرد شدن مواد در لبه انتهایی پرتو لیزر، لبه ابتدایی ذوب میشود. به دلیل قرار نگرفتن قطعه مقابل سرما یا گرما، گرما با سرعتی ثابت اعمال میشود، این ویژگی سبب شده است تا برای بعضی آلیاژهای حساس به ترک برداشتن، مناسبتر باشد.
جوش لیزری به صورت پالسی
فرایند جوش لیزری پالسی بدین گونه است که با سرعتی بالا، پرتو لیزر خاموش و روشن میشود تا انرژی به صورت مجموعهای از انفجارهای جداگانه انجام شود. هر پالس موجب ذوب یک قسمتی از مواد شده و بعد از جابجا کردن قطعه، پالس بعدی بر روی ادامه قطعه اعمال میشود.
هر ناحیهای که پالس بر روی آن انجام میشود به سرعت سرد میشود که این کار باعث کاهش یافتن گرما در اطراف مواد میشود و از ذوب بیش از حد جلوگیری میکند. لیزر پالسی، بهترین روش جوشکاری لیزری آلومینیوم در زمانی است که به حرارت پایین نیاز دارد زیرا آلومینیوم، رسانایی حرارتی بالایی دارد.
مزایای جوش لیزری آلومینیوم چیست؟
جوشکاری لیزری آلومینیوم به نسبت سایر روشها مزایای بیشتری دارد اعم از:
-
دقت و کیفیت بالا
-
سرعت بالا
-
جوشکاری بدون تماس
-
جوش عمیق و باریک تمیز
-
سرد شدن سریع محل جوش
-
سیاه نشدن محل جوش
-
طول عمر بالای جوش لیزر
-
آسانی استفاده از دستگاه جوش لیزر
-
با دستگاه جوش لیزری، جوش لیزر دو فلز بدون نیاز به مواد پرکننده انجام میشود.
-
استحکام بالای جوش لیزر
-
کاهش مصرف انرژی الکتریکی هنگام استفاده از دستگاه جوش لیرزی
خرید و قیمت دستگاه جوش لیزری در شرکت نوین تاک
شما برای خرید دستگاه جوش لیزری آلومینیوم میتوانید از محصولات شرکت نوین تاک انتخاب کنید. خرید دستگاه جوش لیزری از شرکت نوین تاک برای شما سودمند است زیرا موجب رضایت شما خواهد شد. مزایای خرید از شرکت نوین تاک عبارتند از :
پاسخگویی و پشتیبانی به موقع
قبل از خرید هر نوع دستگاه، شما نیازمند راهنمایی و کسب اطلاعات کافی از محصول موردنظرتان دارید. کارکنان باتجربه شرکت نوین تاک، تمامی نکات لازم در مورد خریدتان را در اختیار شما قرار می دهند. میتوانید برای مشاوره شدن در زمینه خرید و قیمت دستگاه جوش لیزری، با شرکت تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.
شرایط مناسب برای خرید
شرکت نوین تاک، تسهیلات و شرایط عالی برای مشتریان خود فراهم کرده است. مشتریان میتوانند با توجه به شرایط خودشان خرید خود را به صورت نقدی یا اقساطی انجام دهند.
گارانتی دستگاه و ضمانت کردن کیفیت محصول
شرکت نوین تاک، کیفیت دستگاههای خود را ضمانت میکند و هر دستگاهی که از این شرکت خریداری میکنید، دارای گارانتی هستند.
نصب دستگاهها توسط تکنسینهای ماهر
یکی دیگر از خدمات شرکت نوین تاک، نصب رایگان دستگاهها است. پس از خریداری دستگاه لیزر جوش آلومینیوم، نصاب دستگاه را برای شما نصب میکند و آموزشهای لازم و نحوه استفاده از آن را به شما آموزش می دهند.
امکان خرید اینترنتی
میتوانید با بازدید کردن از سایت و بررسی اطلاعات مدلهای مختلف دستگاه جوش لیزری آلومینیوم، محصول خود را با نظر کارشناسان از طریق سایت سفارش دهید.
جمع بندی
جوش لیزری آلومینیوم به عنوان فرایندی پیشرفته و نوین در صنایع مختلف است که به دلیل بهره مندی از تکنولوژی لیزر، درزهای جوش تمیز و باکیفیتی را ارائه میدهد. در این زمینه، با خرید دستگاههای جوش لیزر با کیفیت از شرکت نوین تاک، از نحوه خریداری خود و ضمانت دستگاه آسوده خاطر میشوید.
تولید محتوای بخش "وب گردی" توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ادعای رویترز: هشدار تهران به خلیج فارس در مورد اقدام احتمالی تلآویو
-
همتی بودجهخوار جدید را لو داد/ کسری بودجه 1403 علنی شد
-
قاچاق 90 درصدی گردو و مغز بادام درختی به ایران
-
یک رسانه منطقهای: سیگنال مهم پهلو گرفتن دو ابر نفتکش در ساحل خارک/ فشار بر تلآویو از طریق خلیج فارس؟
-
توقف احیای توافق لبنان از سوی واشنگتن/ پای تهران در میان است؟/ تنها اهرم آمریکا چیست؟
-
3 استاندار جدید در دولت چهاردهم معرفی شدند
-
آمادهسازی طلا و سکه برای رشد بیشتر؟/ حراجهای طلایی مرکز مبادله درحال برگزاری
-
چراغهای هشدار در بازار طلا و دلار روشن شد
-
تکذیب هک شدن برخی از بانکها/ ماجرا واریز مبالغ میلیونی به حساب مشترکان چه بود؟