افت 78 درصدی سود «وگردش» در اصلاحیه
بانک گردشگری در گزارش اصلاحیه حسابرسی نشده سال مالی 1402 خود عنوان کرد که به دلیل تعدیلات حسابرس و همچنین اعمال اسناد اصلاحی بانک مرکزی رقم سود خالص این نماد از 4430 میلیارد تومانی به 352 میلیارد تومان کاهش یافته تا سود «وگردش» نسبت به دوره مالی قبل افت 78 درصدی داشته باشد.
نماد کمنگنز نیز برای بهار سال جاری ۵۶ میلیارد تومان سودخالص گزارش کرده که این رقم با افت ۲۱ درصدی نسبت به بهار ۱۴۰۲ همراه شده است.
نماد آسپ نیز رقم ۱۱۵ میلیارد تومان سود خالص برای بهار اعلام کرده است این رقم نسبت به سود فصل های اخیر این شرکت رقم قابل توجهی است.
نماد خنور، تازه وارد بازار سرمایه در گزارش ۱۲ ماهه ۱۴۰۲ مبلغ ۲۲۴ میلیارد تومان سودخالص گزارش کرده است که رشد ۳۲۰ درصدی نسبت به دوره قبل دارد.
نمادهای شکبیر، فخاس، شجم و شپدیس از جمله نمادهایی بودند که در خصوص نرخ خوراک گاز در سامانه کدال شفافسازی کردند اما تا دریافت صورتحساب جدید از اداره گاز استان از ارائه رقم تغییر سود خودداری کردند.
نسخه کامل در سایت اکوایران
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اثر مذاکرات ایران و آمریکا بر سفره مردم
-
عراقچی: میلیگرم به میلیگرم از اورانیوم غنی شده در ایران تحت نظارت کامل و مستمر آژانس بین المللی انرژی اتمی است
-
پیشنهاد آمریکا به تهران: برنامه هستهای غیرنظامی با سوخت وارداتی
-
وام خرید خودرو مشمولان خود را شناخت / این افراد می توانند وام قرض الحسنه بگیرند
-
ترکیب تیم فنی آمریکا برای مذاکره غیرمستقیم با ایران اعلام شد
-
چهار محور کلیدی؛ برادر بن سلمان حامل چه پیامی برای تهران بود؟/ خیز ریاض برای میزبانی مذاکرات غیررسمی؟
-
چراغ سبز تهران به آژانس
-
فرصت ایران برای صنعت هستهای آمریکا
-
هزینه سفر حج ۲۵۰ تا ۲۹۰ میلیون تومان است/ ۸۸ درصد این هزینه، ارزی است