حمایت از بازار سرمایه در بودجه 1404/ کاهش شکاف دلار آزاد با نیما
هادی محمدپور، عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس گفته مهمترین موضوع برای حمایت از بازار سرمایه در بودجه ۱۴۰۴ بازگرداندن اعتماد سرمایهگذاران به بازار سهام و همچنین کاهش دخالتهای دولت در بازار است. البته انتظار میرود دولت در زمان تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۴ نگاه ویژهتری به بازار سهام داشته باشد.
از طرفی کارشناسان معتقد هستند که با کاهش فاصله ارز نیمایی و آزاد، خود به خود شاهد کنترل ارز در کشور باشیم که این مهم به ثبات بازار سرمایه و کاهش نوسان کمک خواهد کرد.
دنیای اقتصاد در گزارشی عنوان کرده که در ابتدای سال جاری اختلاف دلار نیما و آزاد به حوالی ۶۵ درصدی رسیده که در حال حاضر این فاصله کمتر از ۳۰ درصد شده است.
قیمت دلار نیما با صعود ۲۰۰ تومانی به ۴۶ هزار و ۴۰۰ تومان رسید تا همچنان روند صعودی خود را حفظ کرده باشد.
از منظر تکنیکال نیز شاخص کل توانست ارزش معاملاتی خوبی را رقم بزند و مقاومت میانگین ۵۵ روزه ( ۲.۱ میلیون واحدی ) را از سر راه خود بردارد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ترامپ برای توافق با تهران شرط گذاشت
-
اظهارات جدید ترامپ درباره ایران/ من بسیاری از ایرانیان ساکن نیویورک و واشنگتن دی سی را میشناسم
-
افزایش دو برابری قیمت سیمان در یک ماه/ رکود مسکن سنگینتر میشود
-
عراقچی: چون قادر به نابودی تاسیسات هستهای نیستند وارد مذاکره شدند
-
برادر یحیی سنوار ترور شد؟
-
زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا کماکان در هالهای از ابهام
-
خودروهای عربستانی در راه بازار
-
صادرات «برق شریف» به جهان
-
جزئیات تازه از برنامه ترامپ برای معافیت تحریمی 180 روزه سوریه