سود بیمه البرز به ٢ همت رسید
شرکت بیمه البرز در گزارش شش ماهه منتهی به 31 شهریور ماه سال جاری عنوان کرده که با رشد 38 درصدی در سرفصل سود خالص نسبت به دوره مشابه قبل همراه شده است. این نماد سود خالص نیمه نخست سال 1403 را مبلغ 1936 میلیارد تومان ذکر کرده است.
این در حالی است که برای سال مالی ۱۴۰۲ رقم ۳۰۰۰ میلیارد تومان سود خالص را شناسایی کرده است. البرز بعد از نماد آسیا دومین نماد گروه بیمه ای است که گزارش سود آوری خوبی را منتشر کرده است.
اما در مقابل نماد تبرک سود خالص دوره شش ماه سال قبل را که رقم ۲۱ میلیارد تومان بوده است را برای شش ماه نخست سال جاری با زیان ۸ میلیارد تومانی جایگزین کرده.
پتروشیمی فارابی در گزارش شش ماهه خود سود خالص ۶ میلیارد تومانی دوره قبل را به عدد ۴۹ میلیارد تومان افزایش داده است تا سود خالص این شرکت نسبت به دوره قبل ۸ برابر افزایش پیدا کند. البته این افزایش سود بیشتر به واسطه سرفصل سایر درآمدهای این شرکت رقم خورده است.
کماسه نیز پس از شفاف سازی هفته گذشته خود در خصوص مشکلات زیست محیطی و دستور دادستانی شهرستان فیروزکوه از روز ۲۸ مهر ماه سال جاری فعالیت خود را متوقف کرده است.
نسخه کامل در سایت:
اداره پژوهش سازمان بورس و اوراق بهادار گزارش داده که از سال 1401 تا نیمه نخست سال جاری برای ۲۵۷ شرکت فعال در صنایع مختلف بورسی بیش از 419 هزار میلیارد تومان عدمالنفع از فروش دستوری ارز صادراتی ثبت شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ترکیه و رؤیای قرن: اردوغان مهیای رویارویی با اسرائیل میشود؟
-
رصد کوسه در سواحل کیش؛ پاسخ اداره محیط زیست به نگرانیها
-
آسمانی با طعم مرگ؛ قدرت آفرینی پهپادهای شبحوار در جنگ اوکراین با روسیه
-
ادعای پلیس انگلیس: ایران، روسیه و چین در حال تشدید عملیاتهایشان در انگلیس هستند
-
نتانیاهو: عملیات در سوریه را با شدت انجام دادیم / اجازه تشکیل "لبنان دوم" را نمیدهیم
-
از شورولت نوا تا ال-90 نوآ
-
کلنگ بزرگراه پردیس - هراز هفته آینده به زمین میخورد
-
ورود موج بیسابقه گرمای شدید به کشور؛ بارشها متوقف شد
-
دیدار نخستوزیر قطر و ترامپ با موضوع ایران و آتشبس غزه