تعادل در معاملات بورس اوراق بهادار تهران / عدم ذخیره سازی مناسب سوخت مایع
بورس اوراق بهادار تهران در جریان معاملات روز گذشته کمی از صف های خرید فاصله گرفت و نقشه بازار بورس اوراق بهادار تهران تعادل معاملاتی را در بازار نشان می داد تا پس از رشد بیش از 100 هزار واحدی شاخص کل در جریان معاملات هفته جاری عدد شاخص حدود 7 هزار واحد دیگر مثبت به کار خود پایان دهد.
سخنگوی دولت در روز گذشته به کاهش ذخایر سوخت مایع اشاره کرده است و عنوان داشت که معمولاً در ۵ ماه اول هر سال برای پر کردن سوخت مایع از جمله گازوییل اهتمام صورت میگیرد، اما در اول شهریور ١۴٠٣ نسبت به اول شهریور ١۴٠٢ ما ۴٠ تا ۴۵ درصد کاهش ذخایر را داشتیم.
وحید یعقوبی معاون اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد نیز به تسنیم اعلام کرده است که هنوز ابلاغیهای از سوی شرکت برق برای اعمال محدودیت برق شرکتهای فولادی صادر نشده است اما از نیمه مهرماه محدودیت ۲۰ تا ۵۰ درصدی گازی برای صنایع فولادی در نظر گرفته شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ترامپ برای توافق با تهران شرط گذاشت
-
اظهارات جدید ترامپ درباره ایران/ من بسیاری از ایرانیان ساکن نیویورک و واشنگتن دی سی را میشناسم
-
افزایش دو برابری قیمت سیمان در یک ماه/ رکود مسکن سنگینتر میشود
-
عراقچی: چون قادر به نابودی تاسیسات هستهای نیستند وارد مذاکره شدند
-
برادر یحیی سنوار ترور شد؟
-
زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا کماکان در هالهای از ابهام
-
جزئیات تازه از برنامه ترامپ برای معافیت تحریمی 180 روزه سوریه
-
خودروهای عربستانی در راه بازار
-
صادرات «برق شریف» به جهان