بازار دلار منتظر عملیات دوشنبه بازارساز
بازار ارز و سکه با گپ منفی و در زیر مرز حمایت بازگشایی شدند و در ادامه روز به سمت نرخهای روز شنبه برگشتند.
با این حرکت بازارها مرز حمایت روز شنبه به مرز مقاومت تبدیل شد. بعد از این کاهش، برخی از معامله گران توصیه به نظارهگر بودن میکردند.
دلیل چنین توصیهای به تلقی معامله گران باز میگردد. برخی فعالان بازار منتظر روز دوشنبه و تزریق بازارساز به صورت دلار، درهم و تتر هستند. البته بودند کسانی که معتقدند در روزی که همه منتظر تزریق بازارساز هستند امکان رکب وجود دارد.
در مجموع قیمت دلار تهران و هرات زیر نرخ روز گذشته بسته شدند اما قیمت درهم برخلاف این دو با نوسان روز یکشنبه به بالای نرخ شنبه رفت.
نکته بازار یکشنبه کاهش شکاف بین قیمت دلار بازار آزاد و دلار نیما بود که به سطح ۱۶ درصد و کمترین میزان در سال ۱۴۰۳ رسید.
جزییات بازار ارز و سکه امروز دوم دی ماه ۱۴۰۳ را در «کف بازار» ببینید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
پیشنهاد جنجالی ترامپ تعلیق شد+ جزئیات
-
صدور یک فرمان ترامپ در حمایت از نتانیاهو/ قطع کمکهای مالی واشنگتن به این کشور
-
آمادهباش تالار شیشهای برای یک تصمیم مهم/ عاقبت بورس و گواهی سپرده
-
کمپین ویرانگر اوکراین علیه تاسیسات نفتی روسیه؛ ورق جنگ بر میگردد؟
-
پیشنهاد زلنسکی به ترامپ: فلزات کمیاب اوکراین در ازای حمایت نظامی آمریکا در جنگ با روسیه
-
خبر خوش برای دارندگان حکمت کارت/ احتمال افزایش مبلغ جدی شد؟
-
واکنش روسیه به سیاست فشار حداکثری ترامپ علیه ایران/ به روابط راهبردی با تهران ادامه خواهیم داد
-
شروع ثبت قلههای جدید در بورس/ بازار ارزنده است
-
رشد قیمت طلای جهانی متوقف شد