رکوردزنی شکاف دلار نیما با فردوسی
اولین روز مهم هفته که بازیگران بازار منتظر بودند رسید.
معاملهگران در بازارهای جهانی، امروز منتظر تکرار دوشنبه سیاه بودند و داراییهای ریسکی اعم از کامودیتیها، بازار سهام، طلا و دلار نوسان سنگینی را تجربه کردند و ریزشی دنبال شدند.
با بازگشایی بازارهای جهانی در روز دوشنبه قیمت انس طلای جهانی با کاهش به زیر ۳۰۰۰ دلار رفت و موجب جدایی بازار طلا و سکه داخل از بازار ارز شد.
با اینکه قیمت دلار و درهم یک کانال بالا رفتند، اما با ریزش انس طلای جهانی، قیمت طلا و سکه با افزایش نرخ ارز همراهی نکرد و حباب کم کردند.
با رشد دلار در بازار آزاد و درجا زدن قیمت دلار نیما، شکاف این دو بازار به سطح بیسابقهای از ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ تاکنون رسید.
اختلاف دلار بازار آزاد از دلار نیما به ۳۴ درصد رسید که آخرین بار در اردیبهشت پارسال این شکاف به این سطح رسیده بود.
سوژه بازار ارز و سکه، افزایش ساعت کاری صندوقهای طلای بورسی بود. از روز دوشنبه ساعت کاری این صندوقها تا ساعت ۱۸ افزایش پیدا کرد.
جزییات بازار ارز و سکه امروز ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ را در «کف بازار» ببینید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توئیت عراقچی پس از لغو سخنرانیاش/ برخی گروههای ذینفع خاص به دنبال دستکاری روند دیپلماسی هستند
-
ترکیب تیم فنی آمریکا برای مذاکره غیرمستقیم با ایران اعلام شد
-
عراقچی: میلیگرم به میلیگرم از اورانیوم غنی شده در ایران تحت نظارت کامل و مستمر آژانس بین المللی انرژی اتمی است
-
گروسی: مذاکرات ایران و آمریکا سرشار از فرصت و در عین حال خطرناک است
-
سخنگوی دولت: توافق خوب با آمریکا در زمان کوتاه مقدور است
-
اثر مذاکرات ایران و آمریکا بر سفره مردم
-
نشست فنی ایران و آمریکا به شنبه آینده موکول شد
-
افزایش حقوق کارگران بیاثر شد
-
ادعای مشاور امنیت ملی ترامپ: توافق جدید بند غروب ندارد