بزرگان طلا، احتیاط کردند
بازار طلا و ارز در روز سهشنبه معکوس روند دوشنبه حرکت کرد و افزایش جزئی را پس داد. قیمت سکه با افت کانالی همراه شد و به 72 میلیون افتاد و قیمت دلار و طلای آبشده هم به سمت کف کانال حرکت داشتند.
اولین خبری که به بازار مخابره شد و برای معاملهگران مهم بود زمان دور ششم مذاکرات بود که سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد یکشنبه هفته آینده است.
در روز سهشنبه مرکز مبادله میزبان ۱۱۵مین حراج شمش طلا بود که ۱۸ کیلوگرم شمش طلا در این حراج معامله شد. حجم معاملات ۱۱۵مین حراج شمش طلا دومین رکورد کمترین میزان فروش طلا در سال ۱۴۰۴ بوده و در مجموع از ابتدا پنجمین رکورد کمترین تقاضای شمش طلا است. برخی در بازار کم شدن تقاضا برای این حراج را به دور ششم مذارکات ربط میدهند که بزرگان بازار فعلا در خرید شمش طلا احتیاط کردند.
جزییات بازار طلا و ارز امروز سهشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ را در «کف بازار» ببینید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی: بدون کمترین اعتماد به دشمنان و دست به ماشه آماده پاسخ پشیمانکننده هستیم
-
مسکو: آمادهایم به حل درگیری کمک کنیم اما میانجی نمیشویم
-
شنیده شدن صدای بلند در غرب تهران/ ماجرا چه بود؟
-
ترامپ: هفته آینده با مقامات ایران دیدار میکنیم
-
فوری؛ شنیده شدن صدای انفجار در بابلسر
-
گفتگوی تلفنی پرتنش ترامپ و نتانیاهو
-
رکورد صادرات برنج پاکستانی شکست
-
مقام سابق آمریکا: توافق ترامپ بین ایران و اسرائیل پایدار نیست
-
اعلام آمار مجروحین و شهدای حملات اسرائیل