توقیف لنجهای صیادی حامل بیش از ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق
سازمان اطلاعات سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان در عملیاتی هدفمند، چند فروند لنج صیادی حامل بیش از ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق را توقیف و عوامل آن را به دستگاه قضایی معرفی کرد.

به گزارش اکوایران، معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان در اطلاعیهای اعلام کرد در شرایط ناترازی انرژی و سوخت در کشور، قاچاقچیان با سوءاستفاده از منابع ملی اقدام به قاچاق سوخت کردهاند.
در این اطلاعیه آمده است: سودجویان با تغییر ساختار لنجهای صیادی و ایجاد مخازن مخفی، سوخت را بهصورت غیرقانونی منتقل میکردند که با هوشیاری پاسداران گمنام امام زمان (عج)، این لنجها شناسایی و توقیف شدند.
بر اساس گزارش خبرگزاری مهر، قاچاقچیان دستگیر شده به مراجع قضائی معرفی شدهاند. سازمان اطلاعات سپاه خوزستان ضمن هشدار به اخلالگران امنیت و آرامش مردم، تأکید کرد که این اقدامات با حمایت دستگاه قضائی ادامه خواهد داشت و با قاچاقچیان سوخت بهصورت قاطع برخورد خواهد شد.
سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان از تداوم عملیات رصد و مقابله با قاچاق سوخت با هدف حفظ منابع ملی و تأمین امنیت اقتصادی خبر داد و از همکاری دستگاه قضائی در این راستا قدردانی کرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
رصد کوسه در سواحل کیش؛ پاسخ اداره محیط زیست به نگرانیها
-
ادعای پلیس انگلیس: ایران، روسیه و چین در حال تشدید عملیاتهایشان در انگلیس هستند
-
نتانیاهو: عملیات در سوریه را با شدت انجام دادیم / اجازه تشکیل "لبنان دوم" را نمیدهیم
-
از شورولت نوا تا ال-90 نوآ
-
تغییر لحن ترامپ این بار در قبال ناتو/ واکنش پوتین به ضربالاجل 50 روزه چه خواهد بود؟
-
دیدار نخستوزیر قطر و ترامپ با موضوع ایران و آتشبس غزه
-
شرکت ملی پست هک شد؟
-
نقشه بزرگ بن سلمان به بن بست خورد؟
-
روایت شمسالواعظین از پیغام ترامپ / زیدآبادی: این سخنان با «منطق جنگ» سازگاری ندارد!