تاریکخانه های بورسی
امروز بعد از تاخیر بسیار زیاد، توضیح شرکت بورس بر سامانه کدال قرار گرفت.
در این اطلاعیه عنوان شده که در هیئت مدیره وقت و هیئت مدیره حاضر هیچ گونه دستورجلسه یا مصوبهای مبنی بر فعالیت در حوزه رمزارزها اعم از استخراج یا معاملات وجود نداشته است و توپ در زمین کمیته ای تحت عنوان ساختمان انداخته شده است.
اما شاید ریز شدن در موضوع دستگاه های ماینر، ندیدن تصویر بزرگتر باشد! اینکه شرکت های بورس، فرابورس، بورس کالا، بورس انرژی و سایر نهادهای مالی مندرج در بازار سرمایه که به تعبیری سهامی عام هستند و دارای سهامداران فراوان، در خصوص انتشار اطلاعات خود اعم از صورت جلسات هیئت مدیره و سایر موارد مطرح شده در قانون، حساسیت کافی را ندارند و این موضوع، سایه ای است بر شفافیت در این شرکت ها. شرکت هایی که از اساس علاقه ای به پاسخگویی ندارند!
جالب اینجاست که همین امروز هم شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ هم اطلاعیه ای منتشر کرد و عنوان شده که ماموران در بازرسی از محل، تعداد ۸۲ دستگاه ماینر که در لحظه بازدید از شرکت بورس که در مدار قرار نداشتند کشف و ضبط کرده اند.
در تاریکی هر اتفاقی طبیعی است!
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نقشه تلآویو برای نزدیک شدن به مرزهای ایران؛ پشت پرده خیز علیاف برای پیوستن به کمپ بیبی
-
وزارت خارجه ایران بیانیه صادر کرد؛ دلیل تردید ایران درباره مذاکرات اعلام شد
-
شدیدترین حمله هوایی اسرائیل به سوریه+ فیلم
-
تهران در برابر تهدیدها آماده است؛ هشدار فرمانده پیشین سپاه به واشنگتن
-
فوری/ مایک والتز سفیر آمریکا در سازمان ملل؛ مارکو روبیو مشاور امنیت ملی جدید
-
عراقچی دلیل تعویق مذاکرات با آمریکا را اعلام کرد
-
تغییر مدیریت در متروی تهران/زاکانی حکم جدید زد
-
لشکرکشی ارتش سازمانهای مردم نهاد چین برای سرکوب انتقادات در سازمان ملل
-
سقوط مشاور امنیت ملی که شدیدا به دنبال حمله به ایران بود/ ترامپ اصلا به شورای امنیت ملی نیاز دارد؟